Amit tudni akart az aranyérről, de nem merte megkérdezni(x)

A 21. század egyik legújabb népbetegségének is nevezhetnénk az aranyeres panaszokat.

A modern kor életvitele, a nem megfelelő táplálkozás és a mozgásszegény életmód miatt kialakuló idült székrekedés, az éjszakába nyúló ülőmunka, a kötőszövetek elgyengülése és a terhesség/szülés következményeként az emberek mintegy fele tapasztalja meg legalább egyszer élete során azokat a kellemetlen tüneteket, amikkel ez a betegség együtt jár.

Amennyiben az aranyér tüneteinek megjelenését tapasztaljuk, fontos hogy időben megkezdjük a kezelést. Súlyosabb, nem múló panaszok esetén elkerülhetetlen orvosunk felkeresése – háziorvos vagy urológus szakorvos – aki megállapítja a betegség fokát, és a szükséges kezelési módot, ugyanis súlyosabb stádiumban már csak műtéti úton tudunk megszabadulni a betegségtől. A korai szakaszban azonban még rengeteg más, kevésbé fájdalmas módszer áll rendelkezésre.

Sperti_banner_karakterek_640

Időben megkezdett és következetes kezeléssel megakadályozhatjuk, hogy a kezdetleges aranyér fájdalmas bántalommá fejlődjön. A Sperti Preparation H® Ÿ hatékony megoldást jelent az aranyér ellen. Belső aranyeres csomók kezelésére kúpot, a végbél környéki viszketésre és irritációra pedig kenőcsöt használhatunk.

A Sperti Preparation H® Ÿ kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, hatékonysága klinikailag igazolt: enyhíti a fájdalmat, a viszketést, az irritációt és a székletürítés során jelentkező diszkomfort érzést, illetve elősegíti a sebgyógyulást.

Sperti_banner_pack_640

Mik a jelei annak, ha megkörnyékez minket az aranyér? Ha égő, viszkető érzést tapasztalunk a végbél környékén, és ezt nem a durva fehérnemű vagy egyéb trauma okozta; ha a vécépapír fájdalmat okoz és/vagy véres; ha a széklet világosvörös vérnyomokat tartalmaz, akkor nagyon nagy valószínűséggel bekerültünk az aranyeres betegek népes táborába.

Ha a fenti tünetek bármelyikével szembesülünk, amint csak lehet, kezdjük meg a kezelést a patikákban vény nélkül kapható Sperti Preparation H® Ÿ készítményekkel.

Vény nélkül kapható cápamájolaj és élesztősejt-kivonat tartalmú gyógyszer.

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

 

Pfizer Kft., 1123 Budapest, Alkotás u. 53. MOM Park

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.