Pigmentfoltok – Eleged van belőlük? Létezik megoldás!

Irigykedve nézed a magazinok címlapjait, ahol a tökéletesen egyenletes bőrű arcok mosolyognak vissza rád? Ha igennel válaszoltál, akkor jó hírünk van: létezik segítség, hogy pigmentfoltok nélkül ragyoghass a fényképeken és a hétköznapokon egyaránt.

Fontos a külső megjelenés, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy az egészség a legfontosabb, amibe beletartozik a bőr ideális állapotának megőrzése is. Előfordulhat, hogy a tudatos bőrápolás már évek óta a mindennapi életed része, de még így is megjelennek a kisebb-nagyobb bőrhibák, amelyektől mielőbb szabadulnál. Nagy átlagban – különösen a nyári hónapokban – a hiperpigmentációs foltok megjelenése okozza a legnagyobb fejtörést. Az Eucerin által kifejlesztett hatóanyag, a thiamidol segíthet csökkenteni a sötét foltokat, illetve az akné formájában jelentkező gyulladások nyomait is.

Milyen szerepet játszik a thiamidol a hiperpigmentációs bőr kezelésében?

Bőrünk színét a melanin határozza meg, amelyre több tényező hatással van, például a napsütés erőssége és a napon töltött idő. A fokozott melanin termelés következtében a bőr egyes területei sötétebb árnyalatúak lesznek, melyek többnyire ártalmatlanok, azonban esztétikai szempontból kellemetlenek lehetnek. A thiamidol hozzájárul a melanintermelés csökkentéséhez, blokkolja a tirozináz enzimet, amely a tirozin aminosavat melaninná alakítja.

Vizsgálatok során kiderült, hogy a thiamidol a jelenleg ismert leghatékonyabb összetevő, ami valódi segítséget jelent a hiperpigmentáció tüneteinek enyhítésében. Az Eucerin Anti-Pigment bőrtökéletesítő szérum a már meglévő foltokat csökkenti, illetve megakadályozza azok újbóli megjelenését. A szérum mindennapos használata üde és egészségesen ragyogó arcbőrt biztosít, amelynek hatását az Eucerin Anti-Pigment színezett nappali arckrém teszi még hatékonyabbá.

A színezett arckrémek ásványi színpigmentjei hozzájárulnak az arcbőr egységes megjelenéséhez, valamint thiamidol tartalmával csökkenti a meglévő foltokat, 30 faktoros fényvédelemnek köszönhetően pedig óvja a bőrt az új foltok kialakulásától. A termék két árnyalatban elérhető, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást, mely a meleg hónapokban akár a bőrt elnehezítő smink alapokat is felválthatja!

Olvasd el ezt is!

Nem biztos, hogy a naptól van – Hormonzavar is okozhat pigmentfoltokat

Forrás: Napidoktor.hu