Egy hatékony megoldás a lelki és fizikai egészségért

Az applikáció segít abban, hogy tudatosabb legyél, csökkentsd a szorongásodat, több örömteli pillanatot élj és minden nap igazán számítson!

A PopJohn célja, hogy segítse a magyarokat egy tudatosabb élet kialakításában. 2022 januárjában felmérést végzett a márka, amelyen több mint 1600 kitöltő vett részt. A kutatásban arra keresték a választ, hogyan hatottak a korlátozások a magyarok mentális egészségére.

A felmérés eredményeire építve állított össze a PopJohn pszichológus csapata 30+52 gyakorlatot, amelyek segítenek egy örömtelibb és tudatosabb élet kialakításában. A PopJohn egy mentális egészséget támogató mobil applikáció megvalósításához indít most kampányt, amin keresztül számít támogatásra.

A PopJohn számára kiemelten fontos a magyarok mentális egészségének támogatása, ennek érdekében pszichológusokból álló csapata kutatások alapján olyan feladatsorokat állított össze, amelyek segítenek egy örömtelibb és kiegyensúlyozottabb élet elérésében.

A márka egy heteken át tartó kontrollcsoportos kutatást végzett, amelyből kiderült, hogy a gyakorlatok már rövid időn belül pozitív hatást fejtenek ki, és hamar a mindennapok részévé válnak, így hosszútávon is hozzájárulnak a jobb közérzethez és a tudatosabb élethez. A kontrollcsoportos kutatás mellett 2022 januárjában egy felmérést készített a PopJohn, amelyen több mint 1600 kitöltő vett részt. A felmérés azt vizsgálta, hogyan hatott a pandémia, a lezárások és korlátozások a magyarok mentális egészségére. A két kutatás alapján a PopJohn pszichológusai összeállítottak egy 30+52 gyakorlatot, amelyek segítenek a közérzet javításában, az önismeretben, és egy tudatosabb élet kialakításában. Az izgalmas és egyedi gyakorlatok pozitív hatása belső felmérések alapján már két hét után kimutatható.

 

Megnőtt az igény a mentális egészséget segítő és az önismeretet fejlesztő eszközök iránt. A felmérés eredményei szerint a kitöltők 53,5 százaléka tudatosabban figyel mentális jóllétére a vírushelyzet kialakulása óta.

A PopJohn pszichológusai erre az igényre reagálva készítették el azt a 30+52 gyakorlatot, amelyek hozzájárulnak a tudatosabb élethez. 

A PopJohn következő célja, hogy egy olyan mobil applikációt hozzon létre, amely segíti a felhasználókat a mindennapokban egy teljes, kiegyensúlyozott, és tudatos élet kialakításában. A PopJohn 2022 március 13-ig várja a támogatásokat egy új, egyedi, a mentális jóllétet támogató mobil applikáció megvalósításához. Minden támogató megkapja a PopJohn pszichológusai által összeállított gyakorlatokat, amelyekkel megtehetik az első lépést egy kiegyensúlyozottabb élet felé.

A PopJohn létrejöttét ezen linken támogathatod 2022. április 6-ig!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.