Hogyan szerezd vissza az életedet és nevelj boldogabb gyerekeket?

Íme a legnagyszerűbb kézikönyv a modern anyukáknak: gyakorlati és pozitív tanácsadó könyv a nők számára, amely mentesíthet a „tökéletes anya” gyengítő gondolatától, tele vicces és nagyon is valós történetekkel, amelyek megállíthatják a kiégési ciklust, és megvédhetjük gyermekeinket és férjünket a kiégés okozta károktól.

Kedves Anyuka!

  • Fáradtnak érzed magad?
  • Túlterheltnek?
  • Folyamatosan elhalasztod azokat a dolgokat, amelyeket saját magadért kellene megtenned?
  • Úgy érzed, hogy minden probléma és teher megéri, mert a gyermekeid boldogok?
  • Túlságosan is „anyuka” vagy?

Ha igennel válaszoltál ezekre a kérdésekre, akkor nem vagy egyedül.

Kiégett anyák kézikönyve

A mai „modern” anyukák szeretnének mindent megadni csemetéiknek, hogy boldog gyermekkoruk legyen. A mai „modern” anyukák igyekeznek tökéletes „Facebook” anyák lenni, életük minden „csodálatos” pillanatát megosztani a külvilággal, legyen az a város legjobb szülinapi bulija, a legszebb és legfinomabb vasárnapi ebéd, vagy a mindenben jeleskedő és szinte minden tanórán túli tevékenységben résztvevő gyerkőceik sikerei.

Ez a hajtóerő, bár nemes, de pusztító hatású is lehet, és stresszt, szorongást okozhat, ami „kiégett anyukákat” eredményez.

Dr. Sheryl Ziegler – pszichológus és családterapeuta – jól ismeri az anyukák stresszét és a bűntudat terhét, mert gyakran érzik úgy, hogy nem tesznek meg eleget a gyermekeik boldogságáért. Háromgyermekes anyaként – mint sok történetének szereplője – felismerte és megérti, hogy a modern anyákat túlságosan kimeríti a kudarc elleni harc, az elszigeteltség, az önbizalomhiány, és ez már a családjukban is érezteti a hatását.

Ezzel a könyvvel két évtizednyi – családokkal, anyukákkal és gyermekekkel végzett tanácsadásainak – tapasztalatait osztja meg. Ez a „vény nélkül is használható program” megtanítja a „kiégett anyukáknak”, hogyan alakítsák újra az életüket, hogyan érezzék jól magukat a bőrükben, és hogyan segítsék gyermekeiket és családjukat – stressz és bűntudat kialakulása nélkül.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.