Mark Wahlberg minden tisztelete az anyáké

A négygyermekes családapa 2 fiú mellett, egy 3 és egy 9 éves pici lány büszke apukája. A színész lányai nagyban megváltoztatták a világszemléletét.

A Ted kritikus sztárja, a filmben igencsak könnyedén vette az életet és a nőket sem értékelte kellőképpen. A való életben Wahlberg 2 lánya nagyon is fontos szerepet tölt be a színész életében.

A lányaim iszonyatosan erős személyiségek, okosak és függetlenek. Ez a két kis nő, nagyon megváltoztatta a dolgokról alkotott véleményemet. Tengermély tiszteletem a nőké, azért amit csinálnak. Kijelenthetem, hogy igazi férfivé abban a pillanatban váltam, amikor megszülettek a lányaim.” – vallotta a Mark.

Másként neveli fiait és lányait a színész, a lányokat tisztelettel és odafigyeléssel, még a fiúkat szinte haverként kezeli. Feleségének akad dolga a lurkókkal, mivel a színész sokszor távol van a munkája miatt. Az asszonynak sokszor több dologra is ügyelnie kell egy időben, amit a színész sokszor csodálattal követ.

A nőket nem értékelik kellőképpen. Egyszer a lányom balett óráján voltam, miközben egy munka megbeszélést is le kellett bonyolítanom telefonom. Két dolgot csinálni egyszerre, pokolian nehéz volt. Számomra egyértelmű, hogy a világ legfontosabb munkája, anyának lenni.

Forrás: