Szex – Ezért sóvárognak a pasik szeretkezés közben

Vannak bizonyos vágyak, amelyeket a szex kapcsán a férfiak nem mernek megosztani a nőkkel. És amikor el is mesélik titkos vágyaikat, azt is szűkszavúan teszik…

  1. Azt akarja, hogy a szex szórakozás legyen

Sajnos a mindennapi élet nem zökkenőmentes, és ez a szex hangulatán is meglátszik. A legkisebb negatív érzelem is tönkreteheti a hangulatot. Tudni kell együtt nevetni a dolgokon – számol be a Bien.

Tipp: a vetkőzös társasjátékok megadhatják a nyertesnek a duzzadó nyereményt.

  1. Szeret nézni

A férfiak esetében legalább olyan fontos a látvány, mint a tett. Ezért fontos mindent A mindent a szemnek semmit a kéznek filozófia! Ennek a legjobb módja a szexi alsónemű “bemutató”.

  1. Szeretné, ha a nő spontán kezdeményezne

A nők általában megvárják, amíg a férfi kezdeményez, ritkán támadják le. Pedig ez rengeteget jelent a férfi ego-jának, hisz úgy érzi, ő van levadászva és a nő van teljesen bezsongva utána. A spontán csábítás azt jelenti, hogy váratlan helyeken és időpontokban “akarja” a nő…

szex

Fotó: 123rf.com

  1. Néha nem akar semmit csinálni

Ez nem azt jelenti, hogy nincs kedvük szexelni, egyszerűen szeretnék ha a nő “foglalkozna” velük. Ilyenkor próbáld levetkőztetni és kisebb sztriptízt rendezni számára. Ez után következhetnek a csókok, símogatások, és kettejük bőrének érintkezése… Ha sikeres volt a közeledés, a viszonzás sem fog elmaradni!

  1. Szeretné, hogy a nő merje beindítani magát

A nőknek mint tudjuk, időre van szükségük, hogy tűzbe jöjjenek. Bár a férfi hajlandó elegendő időt szánni az előjátékra, nem bánja, ha a nő is “foglalkozik magával”. A legtöbb nő még mindig úgy gondolja, hogy ez a férfi feladata, mégis, a megfelelő szexuális élményért fontos a megfelelő szexuális lelkiállapot. Segítenek a vad fantáziák, vagy ha új helyszínekre és helyzetekre gondol a nő.

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Bebizonyították – „Függőséget” okoz a szex

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.