Randizás válás után – 5 tipp, amire figyeljünk

Ne vigaszt és ne is az előző párunk hasonmását keressük

Egy válás a legtöbb esetben nagyon szomorú, szükség van a szívbemarkoló történést követően egy kis regenerálódásra. Ugyanakkor, ha azonnal beleugrunk a találkozgatásba, könnyen pórul járhatunk újra. Legyünk óvatosak. Mire ügyeljünk a randizás során válás után?

Valakitől elválni, akit szerettünk, sőt akár közös gyermekünk is született, különösen fájdalmas lehet. Az élet azonban nem áll meg és mi is jobban tesszük, ha idővel továbblépünk. Válás után is fontos, hogy társaságba járjunk, fenntartsuk baráti kapcsolatainkat, megosszuk másokkal érzéseinket.

Fotó: 123rf.com

A randizás ideje is eljön, ám válás után bizonyos nehézségekkel járhat. Ha siettetjük a dolgot, könnyen újabb összetört szív lesz az eredménye.

Íme néhány hasznos tipp randizáshoz válás után.

1.Ne használjuk „gyors segítségként” a találkozgatást. Az, hogy rosszul érezzük magunkat egy ideig, teljesen rendben van, de ne azért válasszuk a randizást, hogy gyorsan begyógyuljon a sebünk. Ne azt várjuk a randioldalaktól, hogy azonnal megtaláljuk újra a boldogságot.

2.Legyen ez alkalmi elfoglaltság: a randizás jó lehetőség arra, hogy érdekes emberekkel találkozzunk, jól szórakozzunk, elmondjunk és meghallgassunk történeteket. Ne vágjunk bele gyors és kétségbeesett keresgélésbe ahhoz, hogy másodszor is házasodjunk.

3.Szánjunk időt a dologra: ne siettessük a randizást és főleg ne várjuk, hogy rövid időn belül belebotlunk a megfelelő emberbe. Érdemes több oldalon is körülnézni, válogatni és azokkal, akikkel hasonlónak tűnünk, felvenni a kapcsolatot.

Fotó: 123rf.com

4.Megbízható oldalakra szavazzunk! Ha nem szeretnénk belefutni hamis oldalakba és adatlapokba, érdemes régebbi, jól bejáratott randioldalakra bejelentkeznünk és ha kell, szakértő segítséget is kérnünk adatlapunk biztonsága érdekében.

5.Ne az előző párunk hasonmását keressük! Sok ember válás után elköveti azt a hibát, hogy a randizás során a korábbi kedveséhez hasonló valakit keres, összehasonlításokat végez. Ez nagy hiba. Sőt, a legokosabb az, hogy teljesen másmilyen emberrel találkozgatunk, mint amilyen előző párunk volt – hiszen azzal már egyszer nem működött a kapcsolat…Élvezzük a felfedezés izgalmait!

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php