Mit tehetsz, hogy újra jól működjön a szexuális életetek?

Valószínűleg mondanunk sem kell, hogy egy idő után ellaposodhat a párkapcsolat, minden fronton, így szexuális téren is. Mutatjuk, hogy mit tehettek, ha titeket is érint.

Eleinte még minden jó volt…

Emlékszel, milyen jó volt, amikor még szinte minden nap összebújtatok és vadul szeretkeztetek a kapcsolatotok elején? Amikor még ő volt számodra a legcsodálatosabb a föld kerekén, csak rá gondoltál és máris megremegett a lábad? Aztán telt-múlt az idő és az addig újdonságnak számító élményt lassan felváltotta a megszokás. A ritkuló szeretkezés, a rutinossá váló együttlétek, a monoton programok. Ne aggódj, nem vagy egyedül, ha úgy érzed, párkapcsolatod ellaposodott és szexuálisan már szinte egyáltalán nem kívánod a párodat. Most összegyűjtöttük neked, hogy lobbanthatod fel újra a tüzet a párkapcsolatodban – számol be a FemCafe.

kapcsolat, vita, válás, noszex

Fotó: 123rf.com

Hol romlottak el a dolgok?

“Kutatások azt mondják, hogy akkor csökken párunk iránt a szexuális vonzalom, ha az elvárásaink nem találkoznak egymással. Amint ez megtörténik, már nem úgy látjuk partnerünket, mint előtte, így értelemszerűen a vágy is csökken iránta” – vallja Dr. Tina B. Tessina, párkapcsolati terapeuta.

Így tehát a vonzalom visszaépítésének első lépése, hogy megtaláld, hol mentetek el egymás mellett először, mi volt az a pont, amiben már nem értettetek egyet. Tehát ha például állandóan a fáradtságra panaszkodott, akkor töltsetek több én-időt egymás társaságában. A lankadó figyelmet a ragaszkodás, a humorérzék és a bensőséges kommunikáció váltsa fel! Természetesen ehhez mindkét partner kell. És ettől a szex is megváltozik. De mégis hogyan?

A folytatásért KATTINTS IDE!

Olvasd el ezt is!

Tanuljunk az intimitásról, kapcsolatokról, szexről!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.