Misszionárius póz plusz

Szex póz, ami a már alaposan begyakorolt misszionárius pózt teszi változatossá. Feneket fel!

Jól ismert, de kicsit mégis más. Apró trükkökkel, csípőcsavarral, új testhelyzettel és némi kreativitással azok a párok is felpörgethetik szexuális életüket, akik azt gondolták, már minden eddigi koreográfiát begyakoroltak szerelmükkel. Ez a szexpóz pedig remek példája a kreatív örömszerzésnek.

Fel a fenékkel!

Ebben a szexpózban, a nő a hátán fekszik, szemben rajta a párja. A testhelyzet még sem egyezik meg teljesen a misszionárius pózzal, mivel itt a férfi kissé a térdeire támaszkodik, miközben kezeivel gyengéden megemeli párja fenekét. Ezzel nem csak a behatolást könnyíti meg, de a nemi szervek megszokottól eltérő helyzete a gyönyör újabb szintjeire juttathatja a szeretőket.

szerelem

A póz pozitívumai

Egyszerű és változatos. A fentebb kifejtett érvet figyelembe véve vétek lenne nem bevetni ezt a könnyed újítást az ágyban. Ugyancsak mellette szól, hogy a testhelyzet szinte maximális fizikai közelséget enged szex közben, így még inkább növelve az intimitást és a vágyakat.

A póz hátránya

A hátán fekvő nő mozgása erősen korlátozott, így főként párja diktálja a tempót és irányítja a együttlétet. Eközben a férfiak számára ez a póz egyszerre veszi igénybe a comb és karizmokat, tehát nem árt a jó kondíció és egyensúlyérzék a részükről. Másik hátránya, hogy a félig térdelő testhelyzet miatt elsősorban az ágyban ajánlott próbálkozni vele, mivel más felületen néhány perc alatt eltereli a figyelmet a kemény, durva talaj.

Káma szútra szex pozíciók – Az erotikus V

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.