Káma szútra szex pozíciók – Az erotikus V

Alighanem kevesen vannak, akik ne tudnánk, mi is a Káma szútra! A szexpózok „bibliája”, amelyben mindenki megtalálja a leginkább kedvére való pozíciót. Lássuk, miről szól az „erotikus V”!

A Kamasutra Indiában íródott, szanszkrit nyelven – nevét legtalálóbban úgy lehetne lefordítani: a szerelem vezérfonalai. Az ősi „tankönyv” azért születhetett meg, mert Indiában a szexualitást sosem kezelték úgy, mint tabutémát. Istennek tetsző és áldásos tevékenységnek tartották a szeretkezést. A szexuális nyitottságról árulkodik a Kamasutra is.

Az életvezetési kötetnek, afféle útmutatásnak is tartott „szexbiblia” igen részletesen bevezeti minden olvasóját a szeretkező pózok rejtelmeibe. Annyiféle van, hogy szinte lehetetlen nem találkozni egy, a nőnek és a férfinak is tökéletesen megfelelő szexpózzal!

A Kamasutra pózok nemcsak részletesen le vannak írva – elvégzésüket pontról-pontra taglalják -, hanem ábra is segíti értelmezésüket, amely általában annyira találó, hogy akár csak annak alapján is könnyedén felvehető az adott szex pozitúra.

Természetesen egyik-másikhoz szükséges egy kis edzettség – de nem kell megijedni, egyik sem fog fájni!

szexpozok21 plasztika_szotar randi_szabalyok

Az erotikus V

Mit kell tudni erről a szexpózról? Ránézésre egyszerűnek tűnik, de nem biztos, hogy mindenki számára könnyen végrehajtható.

Az „erotikus V” szex pozitúra ugyanis megkövetel bizonyos akrobatikus képességeket. A nőnek az asztal szélén kell ülnie. A férfi eléje áll, „magához igazítja” a hölgy fenekét, aki széttárt lábait először csak a férfi törzse köré hajlítja. A férfi tehát a legalkalmasabb behatolási helyzetben áll.

A nő megkapaszkodik a férfi nyakában. Majd a lábait lassan kinyújtja – könnyebben megy, ha először csak a jobbat, majd fokozatosan a balt nyújtja ki és helyezi lábait a férfi vállaira. Eközben ő azzal tud segíteni a nőnek, hogy megmarkolja a fenekét. A két ember teste ebben a helyzetben egy V-betűt formáz, innen a póz neve.

Érdemes azért vigyázni, ne legyen túl éles az az asztalvég, és a mozgás se óvatlan! A leesés veszélye nem áll fenn, ha szakszerűen végezzük ezt az igen élvezetes szexpozitúrát!

Már ránézésre sem egy unalmas szeretkezési póz, ráadásul megkövetel egy kis koncentrációt! Könnyű mondani, hogy ne veszítsük el a fejünket?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.