Mennyit fogyhatsz egy orgazmustól?

A szenvedélyes evés hizlal, a szenvedélyes szerelem viszont fogyaszt – de vajon mennyivel leszünk könnyebbek az élvezettől?

Amikor orgazmust élsz át, amellett hogy számos jótékony folyamat indul be a szervezetben és a lelkeddel is jót teszel, még 27 kalóriát is elégethetsz! Az ide vezető mozgalmas és szenvedélyes percekben azonban még több energiát hasznosít a tested, vagyis akár edzésnek is betudhatod a kellemes időtöltést!

Minél aktívabb vagy, annál többet teszel tested formálásáért és nem utolsó sorban partnered gyönyörérzetéért. Tovább fokozhatod a kalóriaégetést, ha felvezetésként szexi tánccal leped meg a párod, de egy kiadós masszázs sem elvetendő ötlet!

Fotó: 123rf.com

Melyik a kedvenc testhelyzeted?

A szakemberek megfigyelése szerint azzal is elősegíthetjük a kalóriaégetést, ha egy szeretkezés során több erotikus pózt is kipróbálunk. Ez már csak azért is örömteli, mert mindkét fél számára izgalmakat rejt, és saját testedet is jobban megismerheted a kalandozások során.

10 perc a misszionárius pózban 250 kalóriától szabadít meg, ha viszont a párod oldalt fekve, hátulról hatol beléd, körülbelül 100 kalóriát égetsz el. Minél többet “gyakoroltok”, annál karcsúbb lehetsz! A rendszeres szex és a testeden tapasztalt poztiív változás pedig növeli az önbizalmadat és nem utolsó sorban közelebb visz hozzá, hogy harmóniába kerülj a nőiséggel!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.