Így tudod magadba bolondítani a férfit

Ha ezt teszed az ágyban, soha nem akar majd elengedni. A férfiak imádják, ha egy nő ezt az erogén zónájukat izgatja szex közben – a te párod is díjazni fogja.

Kellenek az extrák

Optimális esetben egy párkapcsolat elején a szex már önmagában is fantasztikus, ilyenkor még szinte minden újdonságnak számít. Persze a jó szex nem feltétlenül garancia egy hosszú távú, kiegyensúlyozott párkapcsolathoz, de nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a másikat végleg magunkba bolondítsuk – számol be a FemCafé.

Persze mindenkinek más esik jól az ágyban, ennek ellenére vannak olyan hiperérzékeny területek, amelyek kényeztetésével bármelyik férfinél biztosra mehetünk. Az ilyen erogén zónákat érdemes alaposan kiismernünk, mert izgatásukkal elképesztő gyönyörben részesíthetjük kedvesünket.

szex

Fotó: 123rf.com

Ettől garantáltan megőrül

Bár sok nő gondolhatja, hogy egy pasi kielégítése nem nagy ördöngösség, hiszen a férfi nemi szerv sokszor már egy puszta gondolattól is merevedésnek indulhat, a kép azért ennél árnyaltabb. A férfiak testén is vannak olyan érzékeny pontok, amelyek érintése már önmagában eksztázisba hozzák életünk párját.

Ha szeretnéd egy életre lekötelezni szerelmedet, a legközelebbi együttlétetek során mindenképp találd meg az utat a testén található egyik legérzékenyebb ponthoz, amely a herék és a végbélnyílás között helyezkedik el. Ez a pont tele van olyan idegvégződésekkel, melyek puszta érintésével is heves reakció indul be a testben.

Ujjaink mellett érdemes ajkunkat, illetve nyelvünket is bevetni a kényeztetéshez – párunknak ezzel olyan földöntúli gyönyört fogunk okozni, hogy ezentúl még csak gondolni sem akar majd más nőre.

Olvasd el ezt is!

Ezekkel a szexpózokkal a legjobban elérhető a G-pont

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.