Hiányzik a párod? A forró telefonszex gyógyír lehet!

Azért, mert nem vagytok épp egy légtérben, még ugyanolyan élvezetesen szexelhettek! Hogy olyan profi légy, mint az emelt díjas lányok, íme néhány izgató tipp!

1. Fel a kezekkel!

Ahhoz, hogy önfeledten simogathasd magad – ahogy azt párod tenné, ha most Veled lenne – mindkét kezedre szükség lesz. Ezért a legjobb, ha találsz egy háborítatlan zugot ahová visszavonulhatsz a mobiloddal, és kihangosíthatod a beszélgetést. Így nem kell a készüléket szorongatnod, és a fürge ujjak bebarangolhatják az egész testedet!

2. Ékeskedj más tollával!

Ha nem tudod, hogy is kezdj hozzá, mert furcsának találod a szituációt és zavarban vagy, még nem kell lemondanod erről az izgató mulatságról! Keress az interneten egy erotikus történetet vagy lapozz fel egy olyan könyvet, amiben szenvedélyes jelenetet írnak le.

Fotó: 123rf.com

Olvasd fel ezt a kedvesednek, és tedd hozzá, milyen izgatónak találod a kiragadott idézetet. Hidd el, innentől menni fog, mint a karikacsapás, hiszen bizonyára mindkettőtök fantáziája működésbe lép!

3. Füllents bátran!

Ebben az esetben nem kell lelkifurdalást érezni, ha valótlant állítasz! Ha tudod, hogy a párod megőrül a szexis harisnyatartóért és a csipketangáért, mondd azt neki, hogy csak az ő kedvéért épp ilyen szerelésbe bújtál, még akkor is, ha valójában a kedvenc pamutpizsamádat viseled. A telefonszexben az az egyik legjobb, hogy a fantáziának semmi nem szab határt!

4. Halló, ki beszél?

A szerepjátékokat az éteren keresztül is kipróbálhatjátok. Ha feszélyezve érzed magad az elején, bújj valaki más bőrébe, úgy könnyebben feloldódsz! Játsszátok azt, hogy valamelyikőtök félretárcsázott, és a téves hívásból kerekítsetek vad telefonszexet, de itt is beválnak a régi klasszikusok: a nővérke, a rendőr vagy a buja titkárnő. Ezeken kívül bármilyen saját ötletet is bedobhatsz!

Foto: 123rf.com

5. Hallasd a hangod!

Akár a szerepjáték mellett döntötök, akár magadat adod, a lényeg, hogy ne rejtsd véka alá, mennyire élvezed ezt az egészet! Mivel vizuális élmények ezúttal nincsenek, még nagyobb hangsúlyt kapnak a hangok. Tedd boldoggá a kedvesedet mély sóhajokkal, elnyújtott nyögésekkel, pikáns szavakkal!

6. Vigyázz a szádra!

Soha ne nevesd ki, és ne szóld le a kedvesed, még akkor se, ha valamilyen képtelen ötlettel áll elő vagy valami röhejeset mond! Zavarában könnyen lehet, hogy fura dolgok hagyják el a száját, de kedvesen reagálj rá, mert a lelkébe gázolhatsz!

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.