Nekem is petefészek cisztám volt

Soha nem voltak nőgyógyászati problémáim, a menstruációm óramű pontossággal működött. 2012 nyarán azonban rendszertelenné vált, majd ősztől szinte folyamatos volt a vérzés. Hónapokon keresztül, olykor néhány napos szünetekkel, de mindig véreztem.

Az orvosomhoz fordultam, aki a vizsgálat után Ergam cseppet írt fel, ami enyhítette, de nem szüntette meg a tüneteket. 1 hét múlva visszamentem hozzá, és egészségügyi kaparásra akart előjegyezni, mert arra gondolt, hogy megvastagodott a méhnyálkahártya, és emiatt tart a vérzés. Ám mivel nem éreztem alaposnak a vizsgálatokat, hiszen még UH-gal sem nézett meg, így másik orvoshoz fordultam. Ő állapította meg, hogy a bal petefészkemen ciszta van, emiatt vérzek. Kaparásra semmi szükség, mert a méhnyálkahártyám rendben van, és egyelőre a cisztát sem akarta megműteni. Vérzéscsillapítót kaptam, ami egyáltalán nem használt, majd egy másikkal már sikerült elállítani a vérzést, aztán Norculuttal próbáltuk rendszerezni a menstruációt, ami többé-kevésbé sikerült is, de a ciszta nem múlt el.

Mivel a ciszta nem akart elmúlni, ezért az interneten keresgéltem alternatív megoldási lehetőséget. Rátaláltam a Varga gyógygombára. Gyorsan beszereztem, és kb. 3 hét után, a következő kontrollon az orvos közölte, hogy felére csökkent a ciszta mérete, 2 hónap múlva pedig teljesen felszívódott. Azóta eltelt több, mint fél év, és szerencsére teljesen tünetmentes vagyok.

Forrás:

Miket használtam a megoldáshoz?

Válaszolj