Használati utasítás férfiakhoz

A férfi egyszerű, vagy bonyolult? Bonyolult vagy egyszerű? Mond, vagy tesz valamit, de honnan tudjuk mi nők, hogy mit is gondol valójában?

A kérdés megválaszolása nem egyszerű feladat- ugyanis a férfiak többsége nem az a beszédes típus, ha érzelmekről van szó-,de mi megpróbálkozunk vele.

A nők 99%-a ideje nagy részében azon munkálkodik, hogy megfejtse a férfi nemet. Hajlamosak vagyunk abba a hibába esni, hogy kombináltabbnak gondoljuk őket, mint amilyenek valójában, azt hisszük tudunk az ő fejükkel gondolkodni.

Az igazság azonban az, hogy amit csinálnak, vagy amit mondanak, azt azért teszik, mert úgy is gondolják, és nem azért, mert valójában az ellenkezőjét. Ők inkább az egyszerű, egyértelmű, könnyen érthető dolgokat preferélják, és nem csak hogy tőmondataik mögött nem bújnak meg terjengős háttérgondolatok, de tőlünk is azt várják, hogy egyszerűen és világosan fogalmazzunk.

Bizonyára sokan próbáltunk már célozgatni a párunknak bizonyos dolgokra, a vágyainkra, de ő nem vette a lapot. A megoldás: kerek perec ki kell mondani amit szeretnénk, ha biztosra akarunk menni.

Lássuk mik azok az alapfogalmak, amikkel érdemes tisztában lenni, és tudomásul venni, hogy megkímélhessük magunkat a fölösleges kutatómunkától.

A férfi?

  • nem akar beszélgetni róla. Inkább csinálni szereti.
  • ha azt mondja, hogy semmi sem jár a fejében, (még akkor is, ha úgy tűnik nagyon eltöpreng valamin), akkor valóban tényleg semmin sem gondolkodik.
  • sosem fog veled együtt énekelni a kocsiban?szerinte az nem túl férfias dolog.
  • tetszik neki ha egy nő üvegből issza a sört.
  • szereti az “AKARLAK”-smseket. (gyorsan küldj neki egyet!)
  • nem rajong túlságosan a szülőkkel együtt töltött nyaralás gondolatáért.
  • normális neveket akar adni a gyerekeknek, nem pedig divatneveket. (szerinte például az Alma, vagy a Bodza gyümölcs, nem név!)
  • tetszik neki a feneked a kedvenc farmerodban! (ha mégsem, azt sosem mondaná el neked)
  • szereti, ha tudsz nevetni magadon?és nem csak rajta!
  • “Mi lenne, ha használnád a zsebeidet? nem szeretném egész éjszaka a rúzsodat és a táskádat cipelni?”

Tudom, ezt most meg kell emészteni, de ez a szépsége egy férfi és egy nő kapcsolatának. Különbözőek vagyunk, másképp gondolkodunk ami nem jelenti, hogy nincs esély egy jól működő harmonikus kapcsolat létrehozásának. A titok nyitja nem más, mint az elfogadás. Az eltérő gondolkodásmód elfogadása. Ez a pár alapszabály talán segít abban, hogyan szeressük a másikat anélkül, hogy megfojtanánk egymást, és miként bocsássunk meg egymásnak úgy, hogy ne csorbuljon az önbecsülésünk, hiszen valamikor úgy imádtuk egymást.

Forrás: https://napidoktor.hu/index