7 fülledten erotikus tipp

Többnyire már csak olvastok, filmet néztek és alszotok egymás mellett? Íme 7 forró tipp, hogy valami egész mással töltsétek az időt!

A férfiak nagyon begerjednek, ha a nő kezdeményezi az intimitást, főleg ha azt minél tovább és hosszasabban fokozza, egészen a „ruhátlan fejezetig”. Íme néhány buja ötlet, hogy felejthetetlen pillanatokat szerezz szíved választottjának!

1) Válassz egy áttetsző, szexis öltözéket, amiben szenvedélyesnek és vakmerőnek érezheted magad.

2) Az előjátékot csak húzd, mint a rétestésztát, hiszen ezáltal az egekig repítheted a vágyat. Némi pimasz önelégültséggel fűszerezett tartózkodást is vegyíthetsz bele!

3) Próbálj ki olyan dolgokat, amit korábban sosem csináltál – csókolgasd a szemhéját, a fülét, a mellbimbóit stb.

4) Gyengéden fektesd a hátára, kend be testét tetőtől-talpig illatos olajjal vagy krémmel. Nemiszervét egészen a gyötrő vágyakozásig kerüld ki, ne érintsd! Számíts arra, hogy megpróbálja oda irányítani a kezedet, de kedvesen hárítsd el, hogy a végsőkig folytathasd a kényeztetését.

szex38

5) A pasik, a legérzékenyebb szervük érintésére igen gyorsan reagálnak, így a vágy fokozása érdekében kicsit simogasd, majd hagyd el az erogén zónáit, és érzéki érintésekkel, csókokkal illesd egyéb testrészeit, majd visszatérhetsz az intim részekhez.

6) Nem minden férfinek van azonnal erekciója izgalmi állapotban. Nyelved és ujjaid ügyes játékával segíthetsz neki, péniszét melled között dörzsölve tovább ingerelheted. A síkosító használata is csodákat művelhet.

7) Nyugodtan légy kicsit durvább, lihegj és sikíts, fejezd ki szavakkal is, mennyire élvezed az együttléteteket. A visszaigazolás, a dicsérő bókok jót tesznek a férfiak önértékelésének is.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.