4 jel, hogy karmikus kapcsolat fűz párodhoz!

Első látásra úgy érezted, mintha már találkoztatok volna korábban is? Lehet, hogy nem véletlen. Az a bizonyos deja vu érzés gyakran felüti a fejét, ha olyan emberekhez kerülünk közel, akikkel egyszer régen fontos kapcsolatban álltunk.

A reinkarnáció híveinek elmélete szerint, nem egyetlen életünk van

A halállal csak fizikai valónkat veszítjük el, a lelkünk azonban tovább él egy másik testben. Bár bizonyíték nincs az elméletre ma számos követője van a reinkarnációnak, és a legtöbb ősi kultúra is régóta hisz benne. Sokan akik hisznek a lélekvándorlásban, úgy gondolják, hogy korábbi életünk szereplői ma is velünk vannak, csak éppen más alakban.
Ezek a karmikus kapcsolatok, szerelmek legtöbbször nagyon erős érzelmekre alapulnak, így sosem könnyűek. Sokszor fájdalmasak, ugyanakkor minden szenvedés ellenére sem képes egyik fél sem véget vetni a kapcsolatnak. Íme a legfeltűnőbb jelek, melyek karmikus szerelemre utalnak!

Intenzív érzelmek

Ha már az első találkozás is intenzív érzelmeket vált ki belőlünk, az utalhat egy előző életből származó lezáratlan kapcsolatra. Legyen szó akár nagyon erős pozitív, vagy negatív ellentmondásos érzelmekről, mindez azt jelzi, hogy a kapcsolat viharosan ért véget, haraggal vagy éppen fájdalommal. Az új találkozást talán a sors intézte, hogy a felek rendezzék, régi félbehagyott számlájukat. Az ilyen kapcsolatok klasszikus se veled se nélküled alapon működnek, így a felek sem elszakadni, sem együtt élni nem tudnak.

Fotó: 123rf.com

Deja vu

Biztosan mindenki megtapasztalta élete folyamán azt a bizonyos „ezt már egyszer láttam” érzést. A Ez az amikor úgy érezzük korábban már megtörtént velünk ez a szituáció, vagy jártunk egy helyen, ahol elvileg még nem járhattunk soha. Egyesek szerint, a deja vu egy előző élet emlékei, így ha korábban is ismertük párunkat, gyakran fedezhetjük fel a kapcsolat alatt a jelenséget. Ilyenkor úgy érezhetitek közös múlttal rendelkeztek, ilyenkor nem csak élethelyzetek, de gesztusok, vagy akár mondatok is ismerősnek tűnhetnek.

Szokatlan testi reakciók

A deja vu érzés mellett a másik karmikus kapcsolatra utaló jel, az ha az első találkozás során váratlan reakciókat észlelünk magunkon. Ilyenkor összerándul a gyomrunk, vagy éppen zsibbadni, esetleg rángani kezdenek olykor végtagjaink.

Jelentős változások

Ha a kapcsolatban úgy érezzük párunk inspirálólag hat ránk, pozitív irányba próbálja megváltoztatni az élethez való hozzáállásunkat nagy az esélye annak, hogy lelki társra találtunk. Persze előfordulhat, hogy a változás nehéz, mivel van hogy az illető csakis radikális úton tudja elérni nálunk, hogy elinduljunk az úton.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.