10 tipp, hogy elkerüld a Valentin napi kliséket – 2. rész

Idén hogyan ünnepeled a Valentin-napot? Egy zajos, zsúfolt étteremben számtalan más párocska társaságában? Virágot és csokit rendelsz, hogy aztán órákat veszekedj telefonon az árussal, mert a futár nem érkezett meg a rendeléseddel? Megveszed a legkevésbé borzalmas képeslapot egy silány választékból?

Február 14-ének az év legromantikusabb napjának kellene lennie, de könnyen átcsaphat 24 óra tömény csalódásba. A Durex  kutatása alátámasztja ezt a félelmet – a britek 40%-a úgy gondolja, a Valentin-nap közhelyek sorozata, és majdnem felük egyáltalán nem is várja ezt a napot.

Cseréld le a megunt kliséket valami sokkal izgalmasabbra!

  1. tipp

Cseréld le: az eszetlen rohangálást és költekezést – Erre: értékes, mozdulatlanul együtt töltött időre

A megkérdezettek 64%-a elmondta, nem várják a Valentin napot, mert túl reklámszagú, hatásvadász ünnep. Úgy érzik, már nem az együtt töltött időre helyeződik a hangsúly, hanem hogy ki mennyi pénzt költ szerelmére.

Miért nem lassítotok le, és szánjátok a február 14-ét a „Pompoir” tudományának tökéletesítésére? Ez egy olyan szexuális technika, amiben a nő van felül. Mindketten mozdulatlanok vagytok, és a nő úgy izgatja a férfit, hogy ritmikusan megszorítja és elengedi a medencefenék-izomzatát.

A „Pompoir” fantasztikus orgazmussal járhat mindkét fél számára, de koncentrációt igényel. Ha óvszert használtok, variálni kell a ritmuson, hogy mindketten érezhessétek a legfinomabb mozgásokat is. Különösen alkalmas ehhez a módszerhez a Real Feel óvszer: nagyon vékony, és poliizoprénből készült – ez egy új generációs, latexmentes anyag, ami kiválóan vezeti a testhőmérsékletet, nagyon rugalmas, és tökéletesen, alig érezhetően illeszkedik.

valentin nap

  1. tipp

Cseréld le: a közhelyes üdvözlőkártyákat és csokikat – Erre: szerelmed újszerű, ehető kifejezésére

Felejtsd el a bonbonokat és indítsd be a fantáziádat!

Ha kedvesed szereti a teát, vegyél egy dobozzal, amiben a filterek egyenként vannak csomagolva, és mindegyikre írj egy rövid üzenetet. Így párod egy hónapig minden reggel valami kedvességgel kezdheti a napját.

Készíts otthon szerencsesütit, amibe belehajtogatsz pár darab papírt, amin leírod, hogy mennyire szereted párodat; bátrabbak használhatnak provokatív, szex témakörű „felelsz vagy mersz” kérdéseket is.

Írj pár kedves szót tollal egy fa pálcikára, amit utána házi készítésű jégkrémbe szúrsz. Kedvesed csak akkor fogja tudni elolvasni, ha megette a finomságot (és hűvös csókkal, vagy orális szexszel köszönte meg figyelmességedet).

  1. tipp

Cseréld le: a szabályokat – Erre: érzéki örömökre

A megkérdezettek egyharmada elmondta, szeretnének valami újat kipróbálni Valentin napon. A Szürke 50 árnyalata nagy visszhangra tett szert, és a könyvnek, és a belőle készült filmnek köszönhetően egyre több ember érdeklődik könnyedebb szadomazochista módszerek iránt.

Egy kis időutazásért szerezz be egy fa vonalzót, amivel óvatosan elfenekelheted párodat. A még lágyabb szórakozás érdekében tekerd körbe egy darab ruhával, hogy tovább tudd csökkenteni a paskolás erejét. Ez a játék tökéletes kiegészítője lehet egy „szigorú tanár, csintalan diák” szerepjátéknak is.

A szadomazochista próbálkozások után különösen fontos az utójáték, az érzelmi és fizikai kényeztetés. Mielőtt belekezdtek, mindenképpen beszélj pároddal, és győződjetek meg róla, hogy mindkettőtök szívesen vág bele ilyen jellegű játékokba, mi az, amit szeretnétek kipróbálni, és mi az, amit biztosan nem. Kényeztessétek nyugtató testápolóval párotok minden testrészét, amit megpaskoltatok.

  1. tipp

Cseréld le: a túl nyálas csókokat – Erre: 18+os kincsvadászatra

Jelöld X-szel azokat a helyeket a házban, ahol szeretnél szenvedélyesen csókolózni, szeretkezni. Vezesd nyomra párodat, hogy megtalálja az összes helyet.

Rajzolj rúzzsal vagy szappannal egy X-et a tükörre, és nézzétek magatokat ölelkezés, szex közben. Szórj egy kis lisztet a konyhaasztalra, rajzolj bele egy X-et, és próbáljatok ki egy olyan pózt, amiben valamelyikőtök az asztalon ül, vagy fekszik.

Egy hűtőmágnessel rögzítsd a hűtőn az X-szel ellátott papírdarabot, és csókolózzatok úgy, hogy valamelyikőtök nekidől a hideg hűtőajtónak. Ha előre bekészítesz pár szem epret, vagy tejszínhabot, lesz mivel etetni egymást.

  1. tipp

Cseréld le: a drága eljegyzési gyűrűket és egyéb ékszereket – Erre: Durex Play Vibrations gyűrűre és aranyat érő orgazmusra

Számtalan férfi a Valentin napot választja arra, hogy megkérje kedvese kezét. Ha idénre tervezed a lánykérést, gondolkodj inkább egy váratlanabb dátumban, és a karikagyűrű helyett egy vibrátort szerezz be, ami mindkettőtöknek örömet okoz.

A gyűrűt a pénisz tövében kell elhelyezni, ahol időnként hozzáér a csiklóhoz. Csúszásgátló felületének köszönhetően óvszerrel, vagy nélküle is használható.  A gyűrűvel párod egész testét izgathatod, akár barátnőd mellbimbóját, vagy barátod péniszének a csúcsát is.

Olvasd el ezt is!

Honnan ered a Valentin-nap?

Forrás: https://napidoktor.hu/index