10 tipp egy forró karácsonyhoz – 2. rész

Bár a karácsonyi időszak sokak számára egyenlő a rohanással, kapkodással és az ezekhez társuló stresszel, figyelj oda arra, hogy a partnereddel eltöltött idő valóban különleges legyen. Sok ember azt állítja, jobban szeret adni, mint kapni – miért korlátozódnál kizárólag a karácsonyi ajándékokra? Susan Quilliam-től, a Durex Szex és párkapcsolat szakértőjétől 10 karácsonyi szex tippet kapsz ajándékba, hogy az ünnepek varázslatosabbak legyenek, mint eddig bármikor.

5 KARÁCSONY GÖMBÖK: A NŐNEK

Hogy barátnődnek, feleségednek egy különleges élményben legyen része, koncentrálj a mellbimbóira.

Kérd meg, hogy feküdjön a hátára, és tegye a karjait a feje fölé. Innentől a fantáziádon, és az ő irányításán múlik, hogyan folytatod: érzékenyen megérinted, körkörösen masszírozod, óvatosan megszorítod, nyalogatod, vagy szívod őket. Próbáld ki, mi történik, ha különböző módszerekkel kényezteted a mellbimbóit – például érints egy jégkockát az egyikhez, miközben a meleg nyelveddel játszadozol a másikkal.

Tovább fokozhatod az izgalmakat valamilyen játékszerrel, mint amilyen a vibrátor is. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett szerkezet gondoskodik róla, hogy barátnődnek élvezetes karácsonya legyen.

4 FŰSZEREZD MEG A KARÁCSONYT

Az orális szex remek módja annak, hogy kicsit befűtsetek egy hideg téli éjszakán!

Próbáljátok ki, milyen érzés egymást izgatni a lobogó kandallótűz előtt, vagy engedjétek tele forró vízzel a kádat, hogy gőzfürdővé varázsoljátok a fürdőszobát. Szerezzetek be egy puha fürdőszoba szőnyeget, hogy kényelmesen hempereghessetek a gőzben.

Fotó: 123rf.com

 3 SZEXI HÓANGYALKÁK

Az egyik legizgatóbb pozíciót úgy tudjátok felvenni, mintha hóangyalkát akarnátok csinálni. A póznak két variációja van:

A fiú a hátán fekszik, szétvetett lábakkal. A lány fordítva fekszik rá: kinyújtott lábait a fiú vállára helyezi, majd befekszik a fiú kinyújtott lábai közé. A lány fel-le csúszkál, miközben a fiú ritmikus mozgással segít neki. Ez a pozíció nem teszi lehetővé a mély behatolást, így a szex lassú, és várakozásokkal teli lesz.

A másik lehetőség, ha egymással szemben ültök az ágyon. Az egyik oldalon a fiú lába van a lány lába felett, a másik oldalon fordítva, és így csúsztok egymáshoz közelebb, hogy végül összetalálkozzatok. Mindketten feküdjetek a hátatokra, és óvatosan mozogjatok egy ütemben.

Az egyik legizgatóbb pozíciót úgy tudjátok felvenni, mintha hóangyalkát akarnátok csinálni.

Az emberek 35%-s egyetért abban, hogy ha párjuk meglepi őket valamivel, jobban kedvet kapnak a szexhez

2 KARÁCSONYI SÜRGÉS-FORGÁS

Előfordul, hogy a karácsonyi sürgés-forgásban nincs időtök kényelmesen, hosszasan szerelmeskedni. Megesik, hogy nagyon vágysz egy jó szexre, de nincs rá túl sok időtök.

Ha csak egy gyors szexre van időtök, akkor a legjobb pozíciók azok, amikből hamar ki tudtok jönni, ha valaki megzavarna titeket – például ha a lány előrehajol, vagy ha mindketten álltok. Ha a konyhában ér titeket a vágy, a lány felülhet a konyhapultra, és a fiú köré fonhatja a lábát.

Ha nagyon kell sietnetek, próbáljátok ki az izgató síkosító gélt, aminek köszönhetően maximális bizsergető érzésben lesz részetek. Mindkettőtök maximális öröméért pedig próbáljátok ki a Durex Mutual Pleasure óvszert, amelyen a bordázott, pontszerűen érdesített külső felület és a már benne lévő síkosító mindkettőtöknek intenzív élményt nyújt.

Fotó: 123rf.com

1 SZENVEDÉLYES ÉS SZEMÉLYES AJÁNDÉKOK

Idén karácsonykor készülj egy minden eddiginél személyre szabottabb ajándékkal. Valószínűleg ezek nem olyan ajándékok, amiket a család előtt adsz át, viszont annál izgatóbban hatnak majd rátok, ha végre kettesben maradtok.

Vegyél egy flakon habfürdőt, ami felejthetetlenné varázsolja a szexet a fürdőkádban.

Összeállíthatsz egy könyvecskét a 10 legjobb szexuális élményeitekről: mindegyik alkalomról írd le pár mondatban, hogy mitől volt különleges, párod mit tett, amit a leginkább élveztél. A könyvecskét kiegészítheted egy szenvedélyes zenei összeállítással is, hogy még felejthetetlenebb legyen a szeretkezés.

Forrás: Napidoktor.hu