10 heves jeges trükk

Próbáld ki ezeket a dermesztően jó trükköket egy forró éjszakán! Garantáltan senki és semmi nem marad szárazon!

1. Tegyél egy jégkockát a szádba. Csókold meg a párod és adogassátok előre-hátra. Ahogy egyre kisebb lesz, rejtsd el különböző helyekre. Játszatok picit! Keresse meg a nyelvével.

2. A jégkockával írj egy vonalat társad meztelen testén, majd kövesd a nyelveddel. Teljesen fel fogja izgatni, ahogy várakozva nézi a folyamatot, amint ajkaid követik a jégkocka nyomvoanlát. A végcélt észak és dél is lehet! Ez már a ti pajkos fantáziátokon múlik!

3. Tedd a jeget pasid markába és vezesd a kezét, amint a melled körül vonalakat rajzol, lassan elérve a mellbimbóid.

Fotó: 123rf.com

4. Mialatt orálisan kényezteted partnered, váltakozva érintsd meg ajkaddal és lágyan dörzsölgesd a jéggel a hímvesszőt. Forró ajkaid és hideg jégkocka érzetének váltakozásától az álla is leesik a férfinek.

5. Kérd meg, hogy érintse hozzád a jeget azokon a testrészeiden, ahol bőröd vékonyabb, érzékenyebbr: a csuklódnál, a könyökhajlat belső részén, a térdhajlatban. Az érzékeny részek az izgatása igen érzékien hat!

6. Amikor a pasid rád fekszik, váltakozva érintse meg könnyedén a csiklód a jéggel. Ha túl érzékeny vagy lenn, akkor próbáljátok ki úgy, hogy a bugyi rajtad van.

7. Tedd a jégkockát a melleid közé és oda-vissza mozgasd, amíg a bőröd nedvesnek és hidegnek nem érzed, majd vezesd a pasid hímvesszőjét a két mell közötti területen. Ez aztán a masszázs kezek nélkül!

8. Párod rajzoljon jégkockával a talpadra. Akár hiszed- akár nem, az agynak az a része, ami feldolgozza az érintést a talpadon, amellett a terület mellett van, ami a nemi szervekhez vezeti az érzékelést. Ezáltal gyorsabban jössz izgalomba.

9. Érzékien dörzsölgesd pasid fejbőrét egyik tenyereddel, míg a másikkal a jégkockát vezesd végig a halántékán és a haj vonalában egészen a nyaka alsó részéig.

10. Szeretkezés után, lassan mozgasd végig a jeget a pasid hátán leengedésképp, majd kérd meg, hogy ő is ugyanezt tegye veled.

Olvasd el ezt is!

Jól csókolni nem is könnyű – Hogy tehető emlékezetessé egy csók?

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.