Változatos napkezdés – gluténmentesen!

Innovációval kezdik az évet a gabonapelyhek. A már jól ismert reggelizőpelyhek mellett megjelent a Gluténmentes Nestlé Corn Flakes, áttörést elérve ezzel a gluténmentes gabonatermékek területén.

Sokszínűbbé vált a Nestlé gabonapehely palettája az új Gluténmentes Corn Flakesszel, amely egy újabb lehetőséget nyújt arra, hogy kiegyensúlyozottan kezdhessük a napot. A receptúra fejlesztése után a Nestlé Corn Flakes változatlan tápértékkel és ízzel, glutén nélkül járul hozzá a változatos és kiegyensúlyozott étrendhez, hiszen a megfelelő reggeli tápanyagbevitel kiemelten fontos, különösen a kisgyermekek és a fiatalok számára. Egy adag (30 gramm) Nestlé Corn Flakes 125 ml zsírszegény tejjel fogyasztva tartalmazza a napi ajánlott bevitel 45%-át B2 vitaminból, valamint 30%-át B6-vitaminból és folsavból.

shutterstock_3075291 (1)

„Habár a gluténérzékenység jelenleg az emberek kis százalékát érinti hazánkban, fontos, hogy ők is egy teljesebb, ízében és tápértékében is kiegyensúlyozott gabonapelyhet választhassanak reggelire speciális igényüknek megfelelően” – mondja Kiss-Tóth Bernadett, a Nestlé dietetikusa, aki hozzátette, hogy a változatos és kiegyensúlyozott étrend, valamint az aktív életmód nélkülözhetetlen a jó egészségi állapot megtartásához.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.