Caprese 2012-09-03 Diéta Megosztás: Tweet A mozzarella pfehér színű, szálas, gyúrt sajtféle. A mozzarella redetileg Olaszországból származik, és a háziasított vízibivaly zsíros tejéből készül Hozzávalók 2 nagy, érett paradicsom 2 bivalymozzarella golyó (egyenként kb. 120 grammos) 10 bazsalikomlevél extra szűz olívaolaj frissen tört fekete bors tengeri só Elkészítés 2 fő részére A mozzarellát lecsöpögtetjük, és kb. fél centis szeletekre vágjuk. A paradicsomot megmossuk, megszárítjuk, és szintén fél cm vastagságúra szeljük. A mozzarella-és paradicsomszeleteket váltakozva elrendezzük a tányérokon. Meghintjük a bazsalikomlevelekkel, sóval és durvára tört borssal, és extra szűz olívaolajjal permetezzük. További NoSalty.hu receptek Ribizliturmix >> Grillcsirke gabonával és sült zöldséggel >> További receptek >> Forrás: