Victoria Beckham stresszorexiában szenved

Victoria Beckham feltűnően kimerülten és sápadtan jelent meg a New Yorki divathéten. Az orvosok és pszichológusok tudni vélik, hogy mi lehet a gond a sztár szervezetével.

Hat hónapja született meg kislánya, de máris csontsovány a sztár. Akárhányszor megjelenik a nyilvánosság előtt, depresszió és stressz látható az arcán. Victoria barátnője így nyilatkozott: "Victoria teljesen felőrlődik a munka és a magánélete között, hiszen mindenhol a maximumot akarja nyújtani, bizonyítani akar.”– olvasható a Story Online oldalán.

Victoria_Backham_sovany

Az orvosok álláspontja alapján a 37 éves sztár stresszorexiában szenved. Ez a fajta betegség belül zúzza szét az embert.  A stresszorexia a motivált, okos nők betegsége. Az elnevezés hátterében az áll, hogy ezek az emberek egyre stresszesebbek, kimerültebbek, miközben a munka miatt kihagyják az ebédet és szépen lassan a  többi étkezést is, így fokozatos fogyás következik be. Victoria barátnőjének elmondása alapján a sztár nem törődik az étkezéssel, egyáltalán nem iszik és nem eszik csak a munkájának és a gyerekeinek él…

Forrás: