VV Peti: Jól döntött Kinga!

A Valóságshow veterán úgy érzi, Kinga a lehető legjobbkor hívta őt Párbajra, Péter és Attila szerint jobb döntést nem is hozhatott volna a szőke lány.

Nehezen indult Kinga és Péter reggele, hajnali négytől ugyanis ők teljesítettek járőrszolgálatot, amit közel sem vettek annyira komolyan, mint ahogyan egy fegyelmezett rendőrtől ez elvárható lett volna. Kinga végigaludta a szolgálat nagyobb részét, Péter pedig a pezsgőfürdőben egy pohár borral mulatta az időt.
Vera, Péter szavaival élve ismét angol úrinőhöz méltóan kezdte a napot, ugyanis első dolga volt féregnek neveznie a Valóságshow veteránt olyan bűnért, amit valójában el sem követett.

A kiképzésvezető ezredes Vera és Péter jelentése után mérlegelve úgy döntött, hogy nem volt elég feszes a szolgálatteljesítés menete, ezért kollektív büntetést helyezett kilátásba.

A Villa rendőrtanoncai két új kiképzővel ismerkedtek meg, ugyanis a helyszínelés alapjait kezdték elsajátítani. Először ujjlenyomatokat vettek maguktól a Villalakók, majd egy használt jegyzetpapíron kellett nyomokat keresniük.

Fogadóórát tartottak a Rendőrakadémia tanárai, ezt a lehetőséget elsőként természetesen Vera használta ki, aki azonnal vádaskodni kezdett váll-lapja eltűnésével kapcsolatban. Péter és Attila mindent tagadott, bár a Valóságshow veterán elismerte, hogy van olyan szituáció, amiben talán elvenné egy lakótársa felszerelését.

A Villalakók egymás előtt egyesével elmondták, hogy szerintük kit fog kivinni Kinga, a legtöbben egyébként úgy érezték, hogy Eszter és Seherezádé közül fog kikerülni a következő Párbaj kihívottja. Az előzmények után talán furcsa, de senki sem lepődött meg, amikor Kinga végül Petit hívta Párbajra. Még a két nagy taktikus sem kapta fel a fejét erre, sőt érintettségüktől függetlenül egyet értettek Kinga döntésével.

Forrás: