Van hatásos eszköz a horkolás megszüntetésére!

Mitől horkolunk? A horkolás a lágyszövetek rezgésével keletkezik. Alvás közben a nyak és garat izmai ellazulnak, ez által a nyelv hátracsúszhat.

A szükséges levegő áramlása akadályozva van a szűkült tér miatt, ezért azt nagyobb sebességgel vesszük magunkhoz, ami mozgásba hozza, rezegteti a lágyszöveteket és létre jön a zavaró hang!

A probléma az, hogy a hosszú távú horkolás komoly gondokat okozhat. Az elzáródott légutak légzéskimaradáshoz vezethetnek. Ha óránként legalább 5-ször, minimum 10 másodpercig tartó légzéskimaradás történik, úgynevezett alvási apnoe jelenség jön létre.

A ReduZnore egy olyan gyógyászati segédeszköz, amely előremozdítja az állkapcsot, ezáltal csökkenti, megszűnteti a horkolást. Az alsó állkapocs előremozdítását a svéd FDA első számú kezelésként javasolja az alvási apnoe tüneteinek megszüntetésére is.

horkolasgatloszajbetet Az újraformázható szájbetét svéd találmány, otthon is alakítható, hatékonyságát fül-orr-gégészek, fogorvosok és alváslaborok tanúsítják.

Hogyan fejti ki a hatását?

A ReduZnore hatását tekintve nagyon hasonlít a fogorvosok által készített állkapocs előrehúzó szájbetétekre. Nagyon kényelmes, az állkapocs megerősített hátulsó része jelentősen csökkenti az elülső fogakra nehezedő nyomást. Illesztése rendkívül egyszerű. Az eszköz átlagosnál vékonyabb anyaga sokkal kényelmesebbé teszi viseletét más szájbetétekénél a piacon.

Az illesztésnél használatos nyél természetesen leválasztható a megfelelő pozíció rögzítése után.

Fontos tudni, hogy ez a horkolásgátló eszköz csak a horkoló hangot szünteti meg, a betegséget nem gyógyítja.

Hogyan készíthet 75°C vízet hőmérő nélkül?

– Forraljon fel 3 pohár vizet, és öntsön bele 1 pohár hideg vizet.

– Túl sokáig ne hagyja lehűlni, mert hideg vízben a Reduznore nem formálható.

reduznore1

Forrás: