Tökéletes nyugalom a magasban

Van, akinek a kert zöldje sem biztosít elég nyugalmat, külön kis házikóban pihenne legszívesebben több méter magasban. És még is teheti!

Akárcsak a gyerekek, a felnőttek is megkívánhatják néha a teljes nyugalmat a természetben, jól jön olykor a kis, zöldben, magasban levő kunyhó biztonsága, olyané, amilyet régebben a fára építettek a csemetéknek. Manapság azonban ezeknek a mintájára kész faházikók készülnek, ahová létrával lehet feljutni. Akár a kert végében, akár az erdőben állnak, tökéletes nyugalmat biztosítanak több méter magasban!

Nem mindig lényeges, hogy egy fa lombkoronájába legyenek rejtve, sőt, még kis terasz is tartozik hozzájuk.

ház

Az apró fészkek belül csodálatosan szépek, gyönyörű fa berendezéssel. Tökéletes természetközeli hatást keltenek – persze, nem fér el bennük túl sok minden.

ház

Egy-két berendezési tárgynak van hely, az ágy és/vagy kanapé elsődleges, kihúzható ágyneműtartóval, no és az éjjeli szekrény sem hiányozhat. A hangulatos "égi rezidenciák" többféle formában készülnek – népszerű a kerek, az ovális és a négyszögletes is.

ház

Mondani sem kell, hogy a kilátás belőlük remek, ezért a nagy, kerek ablakok mellé szinte adta magát a lehetőség, hogy legyen alá tervezett ülőrész is.

Léteznek teljesen a természetbe simuló darabok is, amelyek nem sokban különböznek egy méretes fészektől – külsőre nehéz is lenne elhinni, hogy odabent tökéletes környezet fogadja a vendéget.

vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3);

Forrás: