Te tudsz csókolózni?

Azt gondolnánk, hogy felnőttként már nincs szükségünk fortélyokra, hogy lenyűgözően csókoljunk, pedig még ilyenkor is tanulhatunk újat!

Emlékszel még, milyen klassz volt órákon át csókolózni az első szerelmeddel a szobádba zárkózva? Most talán már el sem tudnád képzelni ugyanezt a pároddal, pedig csókolózni csodálatos!

Nemcsak az egészségednek tesz jót, hanem a kapcsolatotoknak is, hiszen ez az intimitás egyik különleges kifejezőeszköze! Azok a párok, akik hosszabb ideje vannak együtt, sokszor "elfelejtenek" csókolózni. Ha Ti is beleestetek ebbe a hibába, hozzátok vissza a régi szép időket!

1) Először csak lágyan, finoman puszilgasd partnered ajkait, csak utána nyisd ki a szád, és engedj utat a nyelvek játékának!

2) Ne csak a száddal kényeztesd a párod, hanem a kezeddel is: simogasd az arcát, túrj a hajába, cirógasd a nyakát vagy finoman karmolászd a hátát!

szex, szerelem

3) Hunyd be a szemed, és add át magad a csókolózás ritmusának! Gyorsíthatjátok és lassíthatjátok is a tempót, kedvetek, szenvedélyességetek szerint!

4) Ne csak az ajkait lepd el puha csókokkal: a nyakán, fülén, mellkasán és a test egyéb érzékeny pontjain is szerezhetsz kellemes élményeket szíved választottjának!

5) Fontos, hogy ha valamelyikőtöknek herpesze vagy bármilyen fertőző betegsége van, uralkodjatok magatokon, mert így garantált a kórokozók továbbadása!

vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3);

Forrás: