Tantrikus kielégülés az ágyban

A szerelem és az együttlét tökéletes egybeolvadása és az intimitás magas foka a transzcendentális egyesülés, a mindenekfeletti kielégülés.

Ha két ember igazán és odaadóan szereti egymást, mindent megtesz, hogy a másik számára megadja a tökéletes örömöt. A tantra segít abban, hogy a pároddal egyszerre és együtt jussatok el olyan mélységekig és magaslatokig, ahol még sosem jártatok, de ezt csak közösen érhetitek el.

Beteljesedés

A szerelem hevében a vágy olykor átveszi az uralmat a testünk felett és egymásnak esve kezdjük szeretni a másikat. A tantra szexnél ezek az energiák lassan és fokozatosan szabadulnak fel.

A megszokott együttléthez képest ez egy lassú, meditatív folyamat, melyben a szerelmesek teljesen egymásra hangolódva fokozzák vágyaikat, míg végül elérik a tökéletes egyesülést és egymásba olvadnak a gyönyörben.

Tantra

Kiteljesedés és harmónia. A tantra a jóga egy típusa, mely magában foglalja a tantra szexet. A testiségen felülemelkedve, egészen mély érzelmeket tapasztalhatunk meg, ha megtanuljuk befogadni a párunkat nem csak testi, de lelki valójában is. Tehát a tantrát tanulni kell.

Mindezt úgy, hogy elengedjük az eddig belénk ivódott elképzeléseket a szeretkezésről. A tantrában mindent szabad, amely hozzásegít a nyugalom, az öröm és végül az extázis eléréséhez.

Szeretkezés művészete

A teljes harmónia elérhető, de nem akárkivel. A megfelelő partnerre és elegendő időre van szükség, hogy megtapasztalható legyen a gyönyör nyugalma, melyhez elengedhetetlen az intim atmoszféra megteremtése.  A szeretkezés misztikuma kultúrától, nemtől és kortól függetlenül minden ember életének fontos része.

A tantrában a szexualitás megnövekedett beteljesüléssel és az együttlét alatti szenvedély folyamatos életben tartásával jár. Az elhúzódó, finom és nyugodt szeretkezésnek köszönhetően az orgazmus érzése felülmúlhatatlanná válik a korábbi tapasztalatokhoz képest.

Tantrikus orgazmus: az egybeolvadás élménye

Azok számára, akik még sosem tapasztaltak hasonlót, nehéz elképzelni, vagy körülírni. Ahogy a szeretkezés is teljesen eltér az általánostól, a tantrával megtapasztalható orgazmus szintén felülmúlhatatlan a korábbi érzésekhez képest.

Áramütésszerűen végigfutó hevesség egyszerre tapasztalható meg a test minden egyes pontján, melyet még inkább fokoz, hogy a partnered ugyanabban a pillanatba éli át ezt a különleges állapotot. Több ez a testiségnél. Tökéletes harmónia, ahogy a lelketek összekapcsolódik

Forrás: https://napidoktor.hu/index