Szex évszakhoz illően

Szex az év minden szakában. De vajon melyik a leginkább testhezálló nekünk? Válasszon mindenki kedve szerint!

Mindenkinek megvan a kedvenc évszaka.

Van, akinek lételeme a hideg, míg mások számára nem tekinthető élhető körülménynek a 30 fok alatti hőmérséklet. A terhesség időszaka, a születésünk ideje és az első hónapok egyaránt befolyásolják az évszakokhoz való viszonyunkat és a természetünket. Emellett pedig a szexuális éhségünket is. A hőmérséklet változástól függően máshogy teljesítünk és másra vágyunk az ágyban.

Friss illatok, vad kalandok

A bimbózó virágok illata újra felpezsdíti a vért az erekben. A testünk, akárcsak a természet, újra életre kel. Okkal tartják a tavaszt a szerelem havának. A könnyed flörtök és a vad, felejthetetlen kalandok menthetetlenül magukkal ragadják az embert.

Azok, akik ezt az évszakot preferálják, könnyen elcsábulnak, szeretik a buja előjátékot és a virgonc szexet.

Nyári szerelem

Fülledt nyári éjszakák, mikor szinte mozdulatlanul is perzsel a levegő, nem szívesen tűrjük meg magunkon a textilt. A csupasz test pedig hamar beindítja az ember fantáziáját, hogy belevesse magát az élvezetekbe és megszabaduljon az eddig le nem vezetett feszültségtől. Valódi okot adva az izzadásra és a levegő utáni kapkodásra. Ezért jó a forró szex egy pezsdítő nyári éjszakán.

Őszi borzongás

Az öregedés és az elmúlás időszaka igenis életre ösztönöz jó néhány embert.

A se nem meleg, se nem hideg, olykor záporokkal és színes levelekkel tarkított évszak tökéletes alaklom, hogy a párok elmélyedjenek egymásban lelkileg és testileg egyaránt. Épp úgy húzódnak egyre közelebb az esernyő alatt vagy a szeles időben egymáshoz, ahogy az ágyban is egyre inkább igényelik az összecsavarodott pózban alvást. Sokkal inkább, mint a nyári füllesztő melegben, amikor ez szinte elképzelhetetlen.

Téli tipitapi

Forró ölelés a hideg éjszakában. Vannak, akik a röpködő mínuszok közepette, a hideg téli éjszakák romantikus hangulatában kapnak csak igazán lángra az ágyban. Ők azok, akik élvezik a vastag takarók alatti erotikus játszadozást, amitől kellően felforrósodva dobhatják le a dunyhát és a ruhát is. Az aktivitásuk viszont hamarabb alábbhagy a hőmérséklet emelkedésével. A nyári légyottok elengedhetetlen kelléke a ventilátor, vagy a nyitott ablak, a szomszédok örömére.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.