Napi 10 kilométerrel készül az olimpiára Illés Fanni

Illés Fanni úszó és kerekesszékes szépségkirálynő párjával együtt készül a riói olimpiára. A szerelmesek, ha csak tehetik, minden percet együtt töltenek, így nem csoda, hogy Zoli Brazíliában is a lelátóról szurkol majd kedvesének. A kiegyensúlyozott kapcsolat és a rengeteg edzés is segít abban, hogy Fanni a harmadik paralimpiájáról éremmel térhessen haza.

Illés Fanni és szerelme az idén ünneplik 3. évfordulójukat. A közös ébredést követően párja elkíséri az edzésre a csinos sportolónőt. „Általában 4.30-kor kelünk, és kétórás kondizással indítjuk a napot, együtt mindig jó hangulatban telik az erősítés. Nagyon szeretek vezetni, de mivel reggel még nem igazán jók a reflexeim, általában Zoli visz el az uszodába, ahol az olimpiára készülve naponta 8-10 kilométert úszok” – árulta el Fanni, aki nemcsak az edzésre, hanem a szépségére is nagyon odafigyel.

„A hosszú, hullámos hajam a védjegyem, így a hajszárítás teszi ki a legtöbb időt a szépségápolásból. Az úszás miatt keveset sminkelek, és minden más téren is a természetesség híve vagyok. Az arcom hidratálására egy őssejtes szérumot használok, ami nagyon bevált. Ezzel minden edzés után bekenem a bőrömet” – avatott be titkába a kerekesszékes szépségkirálynő, aki párját a szépségével és a jó humorával hódította meg.

illes_fanni_uszosapka

„A kollégiumban ismerkedtünk meg, egy folyóson laktunk. Kezdetben nem voltunk szimpatikusak egymásnak. Mindig csipkelődtünk egymással, és nekem tetszett, hogy Zoli „veszi a lapot”. Ő pedig végre azt látta bennem, aki valójában vagyok. Csodálatos ember, ő a nagy szerelmem” – vallotta be az úszó, aki a többhetes edzőtáborok alatt is minden nap beszél a párjával. „Még az időeltolódás sem lehet akadály! Mindent megteszünk azért, hogy esténként legalább egy pár szót válthassunk egymással” – tette hozzá Fanni.

A kiváló sportoló szerelme mellett családjára is mindig számíthat. „Nagyon összetartóak vagyunk. A családtagjaim, ha csak tehetik, minden világversenyen a helyszínen szurkolnak nekem. A szüleim, a testvérem és Zoli már Brazíliába is megvették a jegyet” – árulta el Fanni, aki a riói olimpián 1 hét alatt 5 versenyszámban is elindul. „Eddig mindkét paralimpiámon a 8. helyet értem el, most viszont jó lenne éremmel a nyakamban hazatérni. Erre minden esélyem megvan, mostanában mindig a legjobbak között érek a célba a rangos nemzetközi úszóversenyeken is” – mesélt eredményeiről és várakozásairól a csinos úszónő.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.