Mesetárgyak, mesekonyhába

Vannak tárgyak, amelyek boldoggá tehetnek minket. Erre az egyik legékesebb példa az ISAK konyhai kiegészítők honnan máshonnan, mint a svédektől.

Az ISAK konyhai kiegészítők és ajándéktárgyak Sandra Isaksson svéd grafikus és illusztrátor tervei alapján készültek. Isaksson nemcsak tárgyakat, hanem textileket, tapétákat, könyveket is tervez. A vintage stílust újragondolva születtek meg az ISAK konyhai kellékek, amelyek köré egy mesét is kanyarított. Sandra ugyanis azt nyilatkozta, hogy nagy hatással volt rá saját gyermekkora, amikor hosszú éveken keresztül családjával egy meseerdőben élt.

Sandra Isaksson

Az elvarázsolt erdőben pedig nemcsak állatok, hanem trollok is tanyáztak. Hát így születik meg egy olyan kollekció, amely nyomot hagy, és nem vész el a tucatszámra gyártott egyenáruk között. A tervezőnő elmondta: a konyhai kellékek a környezettudatosság jegyében készültek, igyekezett többfajta újrahasznosított anyagot használni.

Sandra Isaksson

Mint azt kiemelte, fontos volt számára, hogy a lehető legkevesebb károsanyag-kibocsátással készüljenek az ISAK-kollekció tárgyai, amelyek a környezetvédelem mellett az egészségre sem károsak. Szép és élénk színek jelennek meg a kollekcióban, amelyek minden részletükben a skandináv-stílust idézik.

Sandra Isaksson

Az ISAK kollekció on-line is rendelhető, a skandináv stílus és a mesék szerelmeseinek pedig kötelező beszerezni ezeket a darabokat. A design ajándékok egyik legfontosabb jellemzője, hogy bárki számára elérhetőek és mosolyt csalnak a legzordabb arcokra is.

vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3);

Forrás: