Medencés luxus: élvezd a napot a saját udvarodban!

Szívjuk magunkba a napsütést idén nyáron is, merüljünk el a habokban – méghozzá otthon!

Szép számmal akadnak, akik ezt megteszik, hiszen szemet gyönyörködtető medencés luxus várja őket a házukban…

Csodás kék ég, páratlan napsütés és egy remek medence a kert hátsó végében! Ki ne vágyna erre, különösen a kimerítő hőségben?

Íme néhány amerikai otthon, ahol medencés luxusban fürödhetnek a háziak, a környezet pedig több, mint figyelemreméltó. A gyönyörű, minden igényt kielégítő otthonok akár világhírességek házai is lehetnének, de mondhatni, „egyszerű halandóké”.

A borsos árú villák a tenger közelében fekszenek, de saját medencés luxust is biztosítanak tulajdonosaik számára. Ha nincs kedvük vagy rossz az idő, semmi szükség rá, hogy legyalogoljanak a partra.

A Villa Bimo egy igen keresett és modern villa, remek választás azoknak, akik előnyben részesítik a hullámok közelségét, de szívesen fürdenek kuckójukban is, a kertben, ahol minden egyebet is elérnek, ami az otthon kényelmét szolgálja.

A Spanyol villa, ahogyan a neve is mondja, spanyolos stílusú ház nemcsak medencés luxust kínál, tökéletes ötvözete a természetnek és az építészetnek. Fél hektáros, gyönyörű magánterületen fekszik a Los Angeles-i Pacific Palisades-en.

A Mauna Kea nevet viselő villa építészetileg igen magas színvonalat képvisel, s Mauna Kea Resort legelőkelőbb részén található.

A Blackhawk Country Club Estate igazi szabadtéri oázis, hívogató medencés luxussal, spa-val, barbeque sütővel, valamint több terasszal a tökéletes szórakozás érdekében.

A 100 hektáros lovastanya buja tájjal, lombos fákkal tarkítva csalogatja látogatóit, s természetesen hangulatos medence és grillező hely is van hozzá.

A World Class Luxury Estate Home névre hallgató, medencés luxus otthon egy gyönyörű, lejtős hegygerincen található, rendkívüli kilátással az óceánra – megtestesítve az amerikai álmot Dél-Kaliforniában.

Meglehetősen egyedi, hotelnek is nézhető luxus otthon a Cape Coral floridai birtok, végtelenített medencéjével, spa-val, ahonnan még delfineket is lehet látni.

Klasszikus, délies stílusban készült a Gated Savannah Quarters. Családbarát hely, amely Savannah külső területén, egy előkelő közösség lakóhelyén áll. A medencés csodaházban és kertben a modern luxus klasszikus déli stílussal keveredik.

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php