Lakberendezés 25 négyzetméteren

A kis 25nm-es, lakás tele van inspiráló részletekkel, ebben az esetben a lakberendezés és dekoráció nagyszerű összhangja feledteti a kis alapterületet.

Az egyetlen, nappaliként, hálószobaként és dolgozószobaként funkcionáló szobában a fehérre festett falak és a jól megtervezett világítás feledtetik az ablakok hiányát, világos és egyben modern enteriőrt teremtve. A szoba végén van ugyan egy kis erkély, de természetes fénnyel nem képes megtölteni a teret egyetlen keskeny ablak.

szoba

A fehér falak steril hatását mindig ellensúlyozni kell a dekorációval, erről itt a sötét bútorok, a sötét padló és a fehérre festett, de ezzel együtt finoman rusztikus hatást keltő téglafal gondoskodnak. Nagyszerű látvány és hangulatvilágítás a téglafalat felülről megvilágító LED csík, a textúrát alulról padlóba épített spot is kiemeli.

A konyha modern, világos, itt is meleg fa munkapult és polcok, sötét padlóburkolat töri meg a magasfényű fehér felületeket.
A piros bejárati ajtó kellemes és élénk színfolt. A fürdőszobában a nagy barna burkolólapok és fa elemek keltenek természetes hatást.

vid4u.init(480,360,’9msjlKYrMD’,null,3);

Forrás: