Kórházba jár Sarka Kata

Sarka Kata újabban rendszeresen kórházba jár – szerencsére nem azért, mert beteg, hanem mert szívügyévé vált a beteg gyerekek felvidítása. Így már Kata is egyike lett annak a több mint 40 000 K&H gyógyvarázs mesedoktornak, akik rendszeresen járják az ország kórházait, hogy mesékkel gyógyítsák a kicsik lelkét.

„Szerencsére az én gyermekeim nagyon ritkán betegek, de minden egyes alkalommal nagyon megvisel, ha láztól csillogó szemük gyógyulásért kiált” – mondta Sarka Kata. – „El sem tudom képzelni, milyen borzalmas lehet, amikor egy gyereknek hetekig kell a kórházi falak között feküdnie, és hogyan élik meg ezt a szüleik. Ezért döntöttem úgy, segítek ezeknek a gyerekeknek, és én is mesedoktorrá válok! Eddig kétszer olvastam a törökbálinti kórházban, mindenki nagyon kedvesen fogadott, és a mesékkel tényleg vidámabbá tudtam varázsolni a gyerekek napját! Mindenképpen szeretnék rendszeresen visszajárni, hiszen a kicsiktől kapott hálának és szeretetnek köszönhetően én is feltöltődöm pozitív energiával!”

sarka kata korhazban

A meseolvasásra a K&H gyógyvarázs mesedoktorok programján keresztül lehet jelentkezni, az ország 44 kórházába, a khgyogyvarazs.hu honlapon. A rengeteg önkéntesnek hála az időpontok gyorsan fogynak, de június 15-től új dátumokat lehet foglalni, egészen szeptember végéig.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.