Nyertes Zsuzsa Drakula-terápiával szépül

A bőrgyógyászat ma már többféle „Drakula” terápiát is számon tart, melyek egyik igazán hatékony formája a PRP ( Platelet Rich Plasma), a vérlemezkékben gazdag plazmakezelés.

Megfejtettük a vámpírok örök fiatalságának a titkát?! Nyertes Zsuzsa az RTL klub Reggeli című műsorában mesélt erről a szépség terápiáról. A színésznő elárulta, hogy a színház mellett szépségápolással foglalkozik a legtöbbet, és kizárólag a hagyományos kozmetikának a híve, így találta meg a Drakula-terápiát.

Ez a fajta eljárás a művésznő szerint, serkenti a DNS-javítás folyamatát, gyógyítja a sebhelyeket és a száraz, ráncos és fakó bőrt érezhetően és láthatóan fiatalosabbá teszi. Nyertes Zsuzsa azt is elárulta, hogy a saját szépségszalonjában, több kozmetikus és plasztikai sebész dolgozik együtt, ami elég ritka, hiszen nem sűrűn segítik egymás munkáját az azonos tevékenységi körben dolgozók.

A művelet egyébként közel sem új keletű: a baleseti sebészetben már korábban is alkalmazták ezt az eljárást a sebek gyors begyógyítására. A folyamat könnyen érthető és logikus is: vért vesznek a pácienstől, majd egy műszer segítségével kivonják ebből a vérplazmát. Ezután a botox vagy egyéb ránctalanító szer helyett a kezelt plazmát injekciózzák vissza a páciens bőrébe. Saját vérünk simítja ki tehát a gödröcskéket és a mimikai ráncokat.

Előnye az eljárásnak, hogy a mesterséges vegyületekkel ellentétben erre senki nem lehet allergiás, hiszen a ránctalanító csodaszert a saját testéből nyerik. A különleges, véres eljárás ötvözhető azonban a zsírszívással, majd töltéssel is. Az eljárás lényege, hogy pont a kritikus területekről, a hasról és a csípőről szívnak le zsírt, hogy az arcba injekciózzák…

Forrás: