Ezek a leggyakoribb szexmítoszok

Látszólag a szex ugyanolyan, mint évezredekkel ezelőtt. Mégis mindig vannak divatjelenségek, uralkodnak bizonyos szexmítoszok. Jelenleg az orális szex területén uralkodnak ilyen tévhitek és meseszerű ideák. Ilyen a “le kell-e nyelni az ondót” vagy “szárítja-e a bőrt” kérdéskörök.

Az oralitás falrengető mítosza

A pornó teljesen természetessé és elfogadottá tette az oralitás létét. A kéjokozás szájjal, nyelvvel a szex-alapműveltséghez tartozik ugyanúgy, mint a test higiéniája, ami ennek alapfeltétele. (A középkorban, a mosakodás teljes hiánya mellett bizony nem véletlen, hogy nem dívott a jelenség…)

Nemcsak erkölcsi, hanem szociális kérdés is az orális szex. Szinte elvárják a férfiak – de ma már a nők is –, hogy partnerük ezen a területen tökéletesen profi legyen. Nemritkán akár helyettesíti is a közösülést, sokan fő kéjformának tartják. Vannak olyan nők – nem is kevesen –, akik szinte kizárólag csak így tudnak eljutni a csúcsra, másképpen nem sikerül megismerkedniük az orgazmussal. De itt van a téves mitikus elképzelés a férfiak agyában: ha szeret, lenyeli az ondót… (Innen az ondó ízének kérdésköre.)

Ezerszer megfogalmazott tény, hogy a szokásnak semmi köze a szeretethez, szerelemhez, csak egyéni ízlés kérdése, de semmiképpen sem erőltethető!

shutterstock_71031493

Néhány infó a témához:

– Az ondó tömény fehérje, ami nagyon tápláló. (Nagy mennyiségben akár hizlal is, de az már tényleg nagy mennyiség…)

– Az ondó mindenféle baktériumot és vírust tartalmaz. Tehát mindenféle bajt, kórságot el lehet vele kapni, így az influenzát, hepatitist és az AIDS-t is.

– Az ondó visszajelzi a férfi táplálkozási szokásait, ezért valóban domináns íze van. (Figyelmes pasi az akció előtt ananászlevet iszik a kedvező íz érdekében…) (Dohányos és erősen húsevő férfi terméke nagyon kellemetlen!

– Az ondó nem tesz jót a nők arcbőrének, mivel szárít és nem jó pakolás!…

– Az állaga nem teszi kedvelt táplálékká… Ezért tudomásul kell venni, hogy a szaga, íze és állaga miatt sok nő számára hányingerkeltő, ennek okán nem erőltethető.

– A pornószínésznők bizony sohasem nyelik le! Csak úgy tesznek, mintha… Akik ezt a trükköt megszívták (a szó szoros értelmében), azok a hétköznapi nők!

 Forrás: Ma.hu

5 szexmítosz

Forrás: https://napidoktor.hu/index