Budapest legjobb reggelizőhelyei

Kiskorunktól fogva tudjuk, hogy a reggeli milyen fontos része a napi étkezéseinknek, de arra is rá kell ébrednünk, hogy egy kellemes környezetben elfogyasztott kiváló reggeli nem csak jól indítja, de bizony meg is határozza az egész napunkat.

Ezért mutatunk pár regelizőhelyet, ahol nem csak a kávé finom, de a környezet is garantálja, hogy jól induljon a napunk!

Villa Bagatelle
A hegyről indítunk. Íme a budaiak kedvenc reggelizőhelye.  Az étlapon a rántottától  a pezsgős reggeliig gazdag a kínálat, valamint találhatunk magyar, német és francia specialitásokat is. A péksütemények a saját pékműhelyben készülnek, mindig frissek és ínycsiklandóak. A design vintage chic stílusú, kényelmes és elegáns környezet, kedves felszolgálók. A Villa kertje ilynkor nyáron a leggyönyörűbb, ezért érdemes ott elfogyasztani a reggelit vagy ebédet!
Cím: 1126 Budapest, Németvölgyi út 17.
Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig: 8:00-19:00. Szombaton és vasárnap: 9:00-18:00.

villa bagatelle

Zoska Reggeliző Kávézó
Ez a kedves kis kávézó már a belvárosban található az egyetemisták egyik kedvelt hadiszállása. Egész nap lehet reggelizni, így a későn ébredők sem maradnak le a nap méltó indításáról.  A polcokon könyveket is találnak az egyedül érkezők, így a széles választék mellett a kulturális élvezetek is adottak!
Cím: 1053 Budapest, Ferenczy István u. 28
Nyitva tartás: Hétfő-Szombat: 07:00-19:00

Zoska_kávézó

Amber’s French Bakery & Cafe
Igazi francia hangulat modern belső térbe ágyazva és nagyon finom, francia alapanyagokból készített pékáruk, sütemények, szendvicsek és széles kávé választék.  péksütik. Itt ebédelni is érdemes, mert az Amber’sben kínált levesek és saláták is garantáltan ízleni fognak.
Cím: 1056 Budapest, Fővám tér 5.
Nyitva tartás: Hétfő-Vasárnap: 08-21 óráig

Amber kávézó

À la Maison
A magyar celebek egyik kedvenc reggelizője, patinás  gyönyörű berendezéssel:  finom, francia kávézó hangulatát idézi. Itt is van lehetőséged ebédelni, a menüjük hetente megújul. Reggelire viszont megkóstolhatod az amerikai palacsintát, waffelt, de ha máshoz van kedved, kipróbálhatsz kávékülönlegességeket és francia ételspecialitásokat is.
Cím: 1051 Budapest, Nádor utca 8.
Nyitva tartás: Hétköznap: 07:00-17:00. Hétvégén 09:00-17:00

A la maison

Hermina Terasz Cafe& Grill 

A Városliget legújabb és egyik legszebb kávézója 6 méterrel a föld felett található, a hűs fák árnyékában. Itt nem a francia stílus a nyerő, hanem az egyedi környezet. A kávézó különleges hangulatát az óriási terasz adja, ami lehetővé teszi, hogy kicsit nyugodtabban, elvonultan költsd el a reggelidet. Az étlapon a croissantok és finom kávék, limonádék és koktélok mellett különleges, friss grillételek is szerepelnek, valamint ebédre garantáltan érdemes kipróbálni a menüt is.

Cím:  1146 Budapest, Hermina út 17

Nyitva tartás: Hétköznap: 08:00-22:00. Pénteken 08:00-24:00, Szombaton: 11:00-24:00 és Vasárnap 11:00-22:00

 hermina terasz

Forrás: https://napidoktor.hu/index