8 dolog, amit idén meg kell tenned a boldogságodért!

Az, amit a 2017-es esztendő kínál számodra, az óriási lehetőség arra, hogy 365 nap alatt szellemileg nagyot fejlődj, új perspektívából lásd a saját életedet, s elhidd bármire képes vagy. A magvetés ideje jött el számodra. 8 lényegre törő lépést kell megtenned azért, hogy a földbe vetett magok, locsolással és ápolással csírává, azaz kézzel fogható eredménnyé fejlődjenek. 

  1. Fókuszálj a lényeges dolgokra! Mindig legyen konkrét célod. Határozd meg ezt, írd jól körbe, így nem fogsz eltévedni, az élet sűrű rengetegében.
  2. Ébredj rá a valóságra! Vedd észre, hol vagy, mit értél el mostanság, és ismerd be a hibáidat. Mindenre önmagadban keresd a választ. Táplálkozz a saját forrásodból.
  3. Minden rajtad múlik! Ezt meg kell értened, ezért is lényeges kijelölni egy utat, s azon végigmenni. Ha sikerült, jöhet a következő terv. A csoda benned van, nem pedig rajtad kívül.
  4. Tedd meg az első lépést! Ne arra hivatkozz mid van, netán mid nincs, hanem arra összpontosíts mi mindened lehet még. A változás képességének forrása benned illetve belőled fakad, engedd szabadon!
  5. Különböztesd meg a fontosat a lényegtelentől. Vess számot, s hagyd magad mögött azt, ami nem segíti a fejlődésedet. Told előtérbe azt, ami inspirál, fejleszt, növekedésre sarkall.
  6. Kérj segítséget! Kell inspiráció, támasz, jó szó. Légy képes az EGYÜTTműködésre. Bárkivel, bárhol. Ha kell, cseréld le az emberi kapcsolataid egy részét tartalmasabbakra.
  7. Maradj kitartó minden körülmény közt! Egy akadály, még nem akadály. Nem futamodhatsz meg az első gát láttán. Ugord át, és közben folyamatosan a célra fókuszálj!
  8. Légy részese építő folyamatoknak, inspiráló társaságoknak. Oszd meg eszméidet, hitedet, spirituális gondolataidat olyanokkal, akik erre befogadók. Találd meg, vagy hozd létre magad az inspiráló közösséget.

Mi lehetne jobb színtere ennek, mint a Tudatos Sorsteremtés 2017 Spirituális Szeminárium, ahol könnyedén építhetsz ki kapcsolatokat, találkozhatsz hozzád hasonlóan gondolkozó emberekkel, személyesen Szatmári Nórával is!

Tudatos Sorsteremtés 2017 Spirituális Szeminárium: február 25., Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.