Kollagén & Hyaluronsav a feszes bőrért (x)

Új megoldást nyújt a feszes és rugalmas bőrért a keményzselatin kapszulás Interherbvital Kollagén & Hyaluronsav étrendkiegészítő!

A kollagén és a hyaluronsav a modern kozmetológia legsikeresebb alapanyagaközé tartoznak. Mindkét anyagnak kiemelkedő szerepe van a bőr rugalmasságának, hidratáltságának megőrzésében.

kollagen_hyaluronsav_cikk

A szépségkapszula egyedülálló szabadalmazott technológiával készült nagy hatásfokkal ­hasznosuló protein kivonatot tartalmaz amely kollagénben, hyaluronsavban, kondroitin-szulfátban és esszenciális aminosavakban rendkívül gazdag.

Bőrünk 75%-át kollagén alkotja. E jelentős vízmegkötő tulajdonságú összetett fehérje a bőr struktúrájának nélkülözhetetlen vázanyaga. A napsugárzás, a légszennyezés és az öregedési folyamatok nemtől függetlenül lassítják a kollagén termelést, melynek első jelei a bőr öregedése és megfakulása, a mimikai ráncok megjelenése a csontok mozgását lehetővé tévő porcszerkezet elvékonyodása.

A készítmény hatóanyagai a bőr, a porc építőkövei, a kötőszövetek legfőbb szerkezeti elemei. Elősegítik a bőr üdeségének, rugalmasságának megőrzését, a haj és a körmök szépségét és az ízületek könnyű mozgékonyságát. Hatékony segítség a túlzott napozás és a környezeti ártalmak bőröregítő hatásaival szemben. Jelentős szerepe van a porcfelszín épségének, a porcréteg megfelelő vastagságának és az ízületi kötőszövetek optimális tápanyagellátásának biztosításában.

interherb_vital_logo

Forrás: