Uma Thurman a kövek erejében hisz

A hírességeknek nehéz a nagy hajtásban és csillogásban megtalálni lelki békéjüket.

A hírnév, siker és rengeteg pénz mellett könnyű dolguk lehet a sztároknak – gondolják sokan. Mégis sokan lelki problémákkal küzdenek. Ám nekik is megvannak a módszereik, hogy ezeken felülkerekedjenek.

Hiába a siker és a gazdagság, ha az ember évek óta hiába vár például egy megfelelő társra, vagy hiába áhítozik családra – gondoljunk csak a 40 éves Jennifer Aniston esetére.

A hírességeknek nehéz a nagy hajtásban és csillogásban megtalálni lelki békéjüket, különösen, hogy olykor még otthonuk környékén is lesifotósok ólálkodnak.

A sztárok egy része a keleti módszereket választja annak érdekében, hogy testét és lelkét el tudja lazítani, és kizárja a külvilágot, ha csak egy rövidebb időre is.

Így tesz Uma Thurman is, akinek a neve is a buddhista mitológiából származik.

0fvgroee

A csinos szőke színésznőnek nincs gondja: könnyen megteremti magában a békét és a nyugalmat.

Az Oscar-jelölt sztár néhány egyéb trükköt is használ, hogy csak önmagára, belsejére összpontosíthasson. Uma egyike azon hollywood-i, nagy befolyással bíró hírességeknek, akik támogatják az ékkő-terápiát.

Akik hisznek benne, állítják: egyes kövek speciális energiákat sugároznak, melyek hatással vannak hangulatunkra, jó közérzetünkre.

Uma Thurman vöröses-barna ásványokból álló nyakláncot visel, melytől életerőt és a boldogságot remél.

Az ékkő-terápiának a hollywood-i elit körében nagy sikere van. Egyes köveket gyakrabban használatosak, ilyen az ametiszt a bölcsességért, vagy a roselle kő, melyet stressz-oldás terén tartanak hatékonynak.

Forrás: