Tükör a sztáranyák előtt!

Egy igazán különleges eseményen gyűltek össze hazai sztáranyák, akik az Anyatükör című könyvben örömmel és őszintén meséltek életük legintimebb részeiről. Az írásokból részleteket is elárultak a könyvbemutatón, ahol DJ Dominique faggatta őket.

DJ Dominique megkérdezte Somát, hogy ő, aki liberális szelleműnek tartja magát, mennyire az a gyereknevelésben. Az énekesnő elárulta, hogy az élete egyetlen területe, ahol nem hisz a szabadelvű gondolkodásban, az a gyereknevelés. Az ő 20 éves fia sem kap zsebpénzt addig, míg ki nem takarítja a lakrészét. Fontosnak tartja, hogy sokat beszélgessenek, de a gyerekek tudják, hogy ő és a férje a főnök.

Bálint Antónia szinte már kislánya születése óta egyedülálló anya, ő ennek örömeiről és nehézségeiről vall a könyvben. Toncsi elmondása alapján Babika születése óta él igazán, most a legboldogabb egész életében.

Csisztu Zuzsa elmesélte, hogy a könyv írójának, Millner Juditnak olyannyira megnyílt, amire eddig még sohasem volt képes. Elárulta, hogy az írónővel való beszélgetés után napokig nem tudott másra gondolni.Holló Márta neve mindenki számára ismerősen cseng, de a magánéletéről szinte semmit sem lehet tudni. Nem szokott bulvárlapoknak nyilatkozni, de az Anyatükör című könyvben élete
legintimebb pillanataiba is betekintést enged. Márta elmondása alapján, először megijedt, hogy ennyi mindent elmesélt, majd rájött, hogy talán így jobban megismerik az igazi Holló Mártát az emberek és rájönnek, hogy a közszereplőknek is ugyanolyan az élete, mint bárki másé.

Malek Andrea és DJ Dominique beszélgetése volt a leginkább közvetlen, hiszen évek óta nagyon jó barátok. Andi elmesélte, hogy kislányának szinte három apukája van, mert a két nagyfiú rajongva imádja a húgát. Elmesélte, hogy egyik nap mikor benézett a szobába, a két fiú éppen kishúgukra gyömöszölte a harisnyanadrágot, amit a kisasszony boldogan tűrt. Andi számára most teljes a család és nem bánta meg, hogy nagy korkülönbség van a fiai és a lánya között.

Mészáros Réka fitnesz világbajnok pont akkor vált anyává, mikor eljött a tökéletes pillanat. Réka kétszer is ikerpárnak adott életet, de mint mondja, nem is tudna elképzelni egyszerre csak egy gyereket. Nem volt számára nagy lemondás első terhessége során abbahagyni az élsportot, de a mozgás a mindennapjai része maradt. Nagyon fontos számára, hogy gyermekei is mozgással teli életet éljenek és soha ne ijedjenek meg egy nehéznek tűnő feladattól.

Szalay Krisztának nagy kihívást adott az élet. Középső kislánya orvosi műhiba miatt betegen született. A színésznő és férje küzdelmes út árán, de meggyógyították lányukat, aki gyönyörű nővé érett és a Színművésze ti Egyetemre felvételizik. Kriszta elindított egy alapítványt, hogy saját tapasztalatai alapján segíteni tudjon más anyáknak is. A betegség elleni erőn felüli küzdelemről is mesél a könyvben.Szekeres Adrien hazánk egyik legsikeresebb énekesnője.

anyatukor

Adriennek a férje a managere, ennek nehézségeiről és örömeiről is mesélt a rendezvényen. DJ Dominique kérdésére, hogy terveznek-e egy újabb csemetét a családba, Adrienn elmesélte, hogy eddig nem, mert a kisebbik lányuk, hallani sem akart testvérről. Miután ennyire elzárkózott a gyerek a gondolattól, úgy döntöttek, hogy nem bővül újabb taggal a család. A napokban azonban Emília eléjük állt és közölte, hogy meggondolta magát és nagyon szeretne egy kistestvért, de csak akkor, ha lány lesz.

Szentpéteri Csilla rengeteget utazik. Eddig, amikor csak tehette, elvitte magával kisfiát is. Azonban a félévi bizonyítványa nem lett annyira fényes, így kénytelen lesz a következő útja során itthon hagyni kisfiát. Elmesélte, hogy legutóbb Párizsban volt fellépni. Mikor pakoltak, bekerült a bőröndbe Kristóf összes játéka, kártyája. Megérkezéskor vette észre, hogy éppen csak az ő fellépőruhája és néhány kottája maradt Budapesten. Ekkor elhatározta, hogy ha dolgozni megy, akkor a család itthon marad, mert így nem tud száz százalékosan a munkájára koncentrálni.

Ungár Anikó negyvenévesen lett anya. Ekkor született meg Gábor nevű fia, akit már nagyon várt a bűvésznő. Élete azonban hét évvel ezelőtt nem várt fordulatot vett. Elmondása alapján a sorstól két kisfiút kapott ajándékba, új párja két kisfiát. A gyerekek még nagyon kicsik voltak, mikor elvesztették édesanyjukat, így apukájuk egyedül nevelte őket. Anikó számára már az első pillanatban egyértelmű volt, hogy a két gyereket is saját fiaként fogja szeretni.

Nagy öröm számára, hogy gyermeke, Baronits Gábor testvéreiként szereti a kisfiúkat. Anikó számára most tökéletes a családi harmónia, elmondása szerint mindig nagy és hangos családra vágyott, amit 57 évesen kapott a sorstól.

A rendezvényen részt vevő hölgyeken túl további hazai hírességek, Keleti Andrea, Gubás Gabi, Pokorny Lia, Bombera Krisztina és Novodomszky Éva is vallanak életükről az Anyatükör című könyvben, amely a Queenbooks kiadó gondozásában jelent meg. Mindenki teljes betekintést enged a magánéletébe és olyan részleteket is elárulnak, amiket eddig még soha senkinek nem mondtak el.

Forrás: