Hat hónapos terhes Jennifer Aniston?

Saját bevallása szerint csak a dohányzásról leszokás okozta a kigömbölyödést, de Jennifer Aniston több barátja szerint bizony ennél komolyabb oka van a színésznő pocakosodásának.

Még csak pár napja annak, hogy felröppent a hír: Jennifer Anistont elhagyta legutóbbi szerelme, Justin Theroux is, az ok pedig állítólag az volt, hogy Jennifer karácsonyra már eljegyzési gyűrűt várt volna, Justin viszont egy mutatós pénztárcával szúrta ki a szemét. A 42 éves színésznő ezen olyannyira megsértődött, hogy néhány keresetlen szót intézett kedveséhez, aki viszont közölte, őt ne sürgesse senki, úgyhogy inkább lelépett.

Ha viszont igazak a legfrissebb információk a Jóbarátok egykori sztárjáról, akkor nagyon is érthető, miért akart minél előbb menyasszony lenni: több ismerőse szerint első gyermekét várja, sőt, már a hatodik hónapban jár.

Ezt az is igazolni látszik, hogy több jelentős hollywoodi eseményről távol maradt, az utóbbi időben pedig egyre gyakrabban emlegette, hogy készen áll egy kisbaba érkezésére. Hab a tortán, hogy a múlt héten egyértelmű dudorodást véltek felfedezni a hasa környékén, amit persze bőszen takargatott a vastag réteg ruhájával, hasztalanul.

kjsaablk

Ugyanakkor viszont októberben még határozottan tagadta, hogy kisbabát vár, holott ha valóban igaz a mostani pletyka, akkor valószínűleg csak a szokásos babona miatt nem erősítette meg az akkor már 3 hónapos terhességéről szóló híreket. Sőt: valószínűleg nem véletlenül épp egy klinikán kapta le őt és Theroux-t néhány lesifotós.

Több amerikai újsághír szerint a pár az elmúlt évben meddőségi kezelésen is részt vett, talán most érett be ezeknek az eredménye. Ezen kívül Aniston leszokott a dohányzásról, amire korábban nem volt hajlandó, most pedig azt mondja, hogy egyrészt ennek nincs köze semmiféle terhességhez, másrészt meg ugyanennek tudható be az, hogy alakja a megszokotthoz képest teltebb lett – étvágya ugyanis ezzel párhuzamosan megnövekedett.

Az igazságot egyelőre csak találgatni lehet, de akár így, akár úgy, még néhány hét és minden egyértelműen kiderül.

Forrás: