A lélekindító Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikót, ma már mindenki ismeri Magyarországon. Az énekesnő az előző X-Faktor élő adásában alig bírta vissza fojtani könnyeit.

Ildikóról hamar kiderült, hogy rendkívül érzékeny a lelkivilága. De vajon mitől van ez? Mitől sírja el magát az ember egy fontos döntés előtt? Végül is Keresztes érzelmeit félretéve szakmai döntést hozott. Az énekesnő még sosem érzékenyült el annyira az RTL Klub zenei tehetségkutató műsorán, mint a szombati adásban. A könnyezés oka, hogy a három mentorálltja állt a kiesés szélén. A döntés az ő kezében volt. Ildikó elmondása szerint annyira megszerette a fiúkat, mintha a saját gyermekei lennének, így nehéz volt az elválás.

iaoe28vt1

Demes Tamás búcsúzott a műsortól. „Mind a három versenyzőmet annyira szeretem, hogy ez alapján úgyse tudnék soha dönteni. Itt állunk egy versenyben, ahol nem vehetem elő csak azt, hogy mennyire szeretem őket, hanem van egy szakmaiság. Azt kellett mérlegelni, hogy abban a pillanatban ki áll úgy, hogy a versenyt tudja folytatni.” – mondta Keresztes a Cool tv, After -X című műsorában.

Ildikó nem először sírja el magát a műsor ideje alatt. De vajon mitől függ, hogy érzékeny-e egy ember?  Ha valaki túl érzékeny az egy fajta paranoid viselkedést is jelenthet. Természetesen ezt nem negatív értelembe kell értelmezni. Leginkább az ilyen ember minden társas helyzetben arra számít, hogy sérelem, bántás éri. Nagyon vigyázni kell az ilyen emberekkel. Ildikó természetesen nem ilyen, de ő is az érzékenységéről híres. Az ilyen lelki világú embereket általában egy kedves szóval, öleléssel és simogatással meg lehet vigasztalni és pár perc múlva, azt tapasztaljuk,mintha mi sem történt volna.

Forrás: