PSORATINEX a pikkelysömör ellen (x)

A pikkelysömör kezelésében korábban Magyarországon is eredményesen alkalmazott gyógyhatású készítmény került vissza a hazai patikák polcaira novemberben. A betegek által régen várt termék új neve PSORATINEX.

Azoknak, akik nap mint nap küzdenek az egyik leggyakoribb bőrbetegség, a pikkelysömör ellen, talán nem számít újdonságnak, hogy az ausztrál orvos-feltaláló Dr. Michael Tirant világhírű készítménye újra kapható Magyarországon. Ők az elmúlt két évben is keresték ezt a szert, ám helyette csak egy kozmetikumot találtak, ami ugyan magán viselte a feltaláló nevét, de nem Ausztráliából, hanem Ausztriából származott, gyógyhatás pedig nem volt neki tulajdonítható.

pikkelysomor2

A névhasználatról folyó kétéves jogvita zárult le azzal, hogy az ausztrál feltaláló végül úgy döntött, hogy új, a kozmetikumétól jól megkülönböztethető, PSORATINEX néven hozza újra forgalomba termékét. A pikkelysömörös betegeknek most már nem kell több száz kilométert utazva külföldre menniük az eredeti összetételű, és a bőrbetegség kezelésében bizonyítottan eredményes készítményért.

A PSORATINEX termékcsalád három részből áll: egy kenőcsből, egy kondicionáló olajból és egy tisztító gélből. A három termék együttes használata 6-8 hét elteltével igen jelentős javulást képes elérni a pikkelysömör tüneteinek kezelésében. Dr. Michael Tirant készítményeinek eredményességét a világ számos klinikáján, így Magyarországon is vizsgálták. Ezek a vizsgálatok azt mutatták, hogy a PSORATINEX az esetek körülbelül 80 százalékában képes jelentős állapotjavulást, akár  teljes tünetmentességet elérni! A kezelés ráadásul csak ritkán jár mellékhatásokkal, és azok is enyhének és múlónak minősíthetők. Ez a termék természetes összetevőinek köszönhető és annak, hogy nem tartalmaz kortikoszteroidokat.

psoratinex_keszitmeny

Az újraforgalmazás elindulása alkalmából Magyarországon járt az Európai Bőrgyógyász Akadémia elnöke, Prof. Jana Hercogova is. Saját, a prágai Károly Egyetem Dermatológiai Intézetében elvégzett klinikai vizsgálatairól szólva elmondta: az ausztrál feltaláló készítményét számos más bőrgyógyászati termékkel összehasonlításban találták különösen eredményesnek. A professzorasszony a mellékhatások hiányát emelte ki, ezért szerinte olyan esetekben is alkalmazható a termék, amikor más szerek használata nem volna ajánlatos.

pikkelysomor_nelkul

A pikkelysömör súlyos formájában képes ellehetetleníteni egy ember életét. Dr. Tirant először a saját édesapján segített a kenőccsel, az elmúlt harminc évben pedig az olajjal és géllel kiegészítve emberek ezreinek több kontinensen. Ma már Magyarországon is minden patikában megrendelhető a PSORATINEX.

psoratinex229

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.