Plasztik, nem plasztik: Daryl Hannah

Daryl Hannah saját bevallása szerint soha nem feküdt kés alá azért, hogy fiatalodjon. Az utóbbi időben készült fotók azonban ellent mondanak neki.

Az egykori szőke bombázó szinte árnyéka önmagának. A 51 éves színésznő az elmúlt években feltűnően megváltozott. Arca nőies vonásai teljesen eltűntek, szemei összeszűkültek, pofacsontjai eltűntek két puffadás alatt és a bőre szinte rendellenesen sima, fényes. A szóbeszédek szerint mindez az elhibázott plasztikai műtétek eredménye.

Mivel egy időre gondosan kerülte a nyilvánosságot, sokak biztosra veszik, hogy kés alá feküdt, valószínűleg több alkalommal is. Az régebbi képeken az egykor ellenállhatatlanul vonzó szőke színésznő úgy festett, akár egy férfi. A ráncfelvarrásoknak és a fiatalító vegyi anyagoknak nem mindig van jó hatásuk. Hannah mostanában úgy néz ki, akár egy öregasszony, és újra ráncos is lett.

Az angol You magazinnak adott interjújában egyszerűen kijelentette, hogy nem végeztek rajta semmilyen plasztikai műtétet. A Los Angelesi plasztikai műtéten átesett hírességeket a Muppet Show bábfiguráihoz hasonlította. Azt is elmondta, hogy néha mikor a tükörbe néz felkiált, de akkor sem vetné alá magát plasztikai műtétnek.

Előfordult, hogy műtéti beavatkozásra volt szüksége, de a akkor a térdét és a bokáját rakták rendbe, mivel háromszor is eltörte a lábát a forgatások közben. A színésznő úgy gondolja, hogy vannak rosszabb dolgok is annál, mint valakinek a kinézete. Nos az elmúlt években készült képek nem feltétlen támasztják ezt alá. Sajnos vagy nyolc évvel tűnik idősebbnek a valódi koránál.

Daryl_480

Hannah balett-táncosnak készült, színészi pályáját a chicagói Goodman Színházban kezdte, majd 18 évesen Brian De Palma 1978-as Őrjöngés című filmjében mutatkozott be. Karrierje 1982-ben kezdett felfelé ívelni, miután Ridley Scott Szárnyas fejvadász című filmjében szerepelt. Hasonló sikert aratott a Csobbanás című filmben is, Tom Hanks oldalán.

Forrás: