Esztergályos Cecília csípőjét négyszer műtötték

Esztergályos Cecília négy csípőműtéten esett át, de a színésznő továbbra is olyan, mint egy energiabomba.

Hamarosan betölti a 80. életévét, születésnapját munkával ünnepli.

“A csípőm miatt négy műtétem volt. Túl vagyok a rehabilitáción, de a régi formámat már nem lehetett visszavarázsolni. Az állapotom miatt rokkantsági igazolványt próbáltam intézni a parkolás megkönnyítése érdekében. Nem adták meg, azzal a felkiáltással, hogy „Hiszen maga tud táncolni!” – mesélte Esztergályos Cecília a Hot! magazinnak nevetve.

A színésznő sűrű időszakon van túl: a hónap végén mutatják be a Hazatalálsz című új napi tévésorozatot, amelyben fontos szerepet kapott.

“Egy fodrászszalont vezető hölgyet alakítok a filmsorozatban, akinek jó humora van, aranyos és nagyon vitális. Bízom benne, hogy azért kaptam meg ezt a karaktert, mert ilyennek látnak a mindennapi életben is. Az eredeti forgatókönyvben nem is volt benne a szerepem; igencsak remélem, hogy fején találták ezzel a szöget. A filmbeli férjemet Jordán Tamás alakítja; megdöbbentő, hogy bár szinte napra pontosan egyidősek vagyunk, még nem játszottunk együtt! Nagyon jó élmény volt! A csapatot imádtam, de a mai forgatások már mások: felgyorsult a tempó, nincs mód viccelődni átálláskor, egy koros színésznek fel kell kötnie az alsóneműt. Új világ van, naprakésznek kell lenni; úgy mondanám, hogy akire jó a cipő, az már benne is van a produkcióban, akár a helyedet elfoglalva” – magyarázta a Hot! magazinnak.

Olvasd el ezt is!

Esztergályos Cecília: “Megváltás volt a műtét”

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.