„Legényfogó” – működjön a bennünk élő mágnes!

Nem tűnhet nehéz feladatnak elbűvölni egy férfit, hiszen a férfiaknak a nők a gyengéi – ám a helyes arányokat egy nőnek érdemes betartani, ha igazi sikert szeretne a hódításban elérni!

Sok nő számára talán nem tűnik bonyolult dolognak mély benyomást tenni egy férfira – finom eszközökkel élni a leghelyesebb. Túlzásokba esni sem érdemes, mert éppen az ellenkező hatást váltjuk ki. De mivel tudjuk lenyűgözni a férfiakat manapság?

1. Elbűvölő külső

A férfiak többsége a feltűnő, de érzéki hölgyeket kedveli. Egy nőies, mutatós ruha, kiengedett, hosszú hajjal mindig nyerő! Vegyünk fel kissé magasabb sarkú cipőt, kombináljuk a ruhát hozzá illő kiegészítőkkel. Ne feledjük a megfelelő sminket sem! A smink segít a figyelmet a szemre irányítani és elkapni a másik tekintetét…

Nézzünk a tükörbe és mondjuk magunknak: én vagyok a legjobb! Sétáljunk úgy, mintha valami híresség lennénk, eleganciával és kellő bájjal. Ha nem mutatunk bájt, inkább arrogánsnak fogunk tűnni.

2. Legyünk magabiztosak!

A férfiak szeretik a magabiztos nőket – fontos, hogy látsszon, van önbecsülésünk és a megfelelő módon, bátran fejezzük ki magunkat. Ez mindig plusz pont. Folytassunk a férfival természetes beszélgetést és próbáljuk meg minél jobban bevonni a társalgásba.  Ne csak bólogassunk arra, amit mond! Vigyázzunk azonban, hogy az önbizalom kimutatása ne csapjon át túlzásba, mert az már egoizmusnak hathat.

3. Beszéljen a szemünk!

Nincs szükség olyan sok beszédre, ha a tekintetünk beszél helyettünk. Egy nő ügyesen üzenhet gyönyörű mosolyával, beszélő szemével. Néhány pillantás elegendő egyébként ahhoz, hogy megtudjuk, mennyire sikerült elbűvölnünk a férfit!

randi2

4. Ne tegyük a dolgokat egyértelművé

Miközben mi tisztában vagyunk vele, hogy szeretnénk megszerezni ezt az embert, ne tegyük ezt számára nyilvánvalóvá. Ha túlzottan kimutatjuk, az csökkentheti az érdeklődését, mivel ilyen a férfi természet; könnyen megunják azt, amit egyszerűen megkapnak és nem tulajdonítanak neki akkora értéket.

Dolgozzon inkább ő meg azért, hogy közelebb kerüljön hozzánk! Tartsunk fenn egy kis távolságot és ha közeledne, egyszer-egyszer hagyjuk figyelmen kívül. (De ne túl sokáig, mert az el is bizonytalaníthatja.)

5. Érzéki hang

A férfiakat tökéletesen el tudja bűvölni az érzéki hang. Igazi mágnesként működik. Miért is ne tehetnénk hát több erőfeszítést azért, hogy lenyűgözzük? Suttogjunk a fülébe – nem lesz könnyű visszafognia magát! Töltsünk minőségi időt a férfival és időnként mondjuk valódi bókokat (a férfiak egyébként is szeretik a dicséretet!) érzéki hangon. Ha ügyesek vagyunk, a pasi a szemünk láttára fog belénk szeretni!

6. Nyűgözzük le!

Tulajdonképpen minden nőben megvan a képesség a férfi elbűvölésére. Nevessünk a viccein, érintsük meg kissé, miközben nevetünk, nézzünk a szemébe és mondjuk azt, hogy ő ebben igazán jó!

Szükség van arra, hogy okosan és kontrolláltan viselkedjünk, mivel ha túlzásokba esünk a fenti tippek bármelyikét tekintve, az bizony kiábrándító is lehet a szituációban. A jelszó tehát: vigyázva, de mutassuk meg a bennünk élő „mágnest”! Nem fogjuk megbánni!

Forrás: Adrina – Napidoktor.hu

Forrás: