A szűz egészséghoroszkópja

A Szűz csillagjegyűek nagyon egészségtudatosak, de ugyanakkor hajlamosak mindenen túl sokat aggodalmaskodni.

Ha Szűz csillagjegyben születtél, ügyelned kell a gyomrodra, mert ez a legérzékenyebb pontod. Rosszul viseled a mesterséges élelmiszereket és anyagokat, így nagyon oda kell figyelned, hogy mit eszel. Érdemes biotermékeket és könnyű ételeket választanod.

Érzékeny pontjaid: kis- és nagy belek, lép, máj, hasnyálmirigy, köldök. Figyelned kell a kezeidre és a körmeidre. Inkább természetes alapú krémeket, kozmetikumokat használj, mert érzékeny a bőröd.

Ügyelned kell az orrmelléküregek és a légutaid egészségére, mert hajlamos vagy a megfázásra, influenzára és allergiára. Nagyon fontos a megelőzés, de soha vidd túlzásba, mert az aggodalmaskodással sokkal többet ártasz magadnak, mint használsz.

A rossz hangulat időnként nem jó irányba befolyásolja az egészségi állapotodat, ezért igyekezz olyan szabadidős tevékenységeket választani, amelyek pozitív energiával töltenek fel. Ilyen például a vitorlázás, a tánc, vagy egy kiadós séta a természetben. Mivel a szüzek a kívánt eredmény érdekében a monotonitást is jól tűrik, ezért bátran kísérletezhetsz futással, úszással, kerékpározással vagy a tenisszel is. A lényeg az, hogy érezd jól magad a bőrödben és ezt a tested is meghálálja.

Forrás: