Wolf Kati kicsi Vukja

Wolf Kati a Reggeliben mesélt családjáról, karrierjéről és a cserfes, bájos kislányáról, aki megszépíti minden napjait.

Nagy az öröm a családban, hiszen Kati másfél éves kislánya folyékonyan beszél. „Nagyon hamar elkezdett mindent karattyolni, és most már mindent mondd utánunk…” – meséli az énekesnő. A kislány folyamatosan gyermekdalokat hallgat és óvoda után az első dolga, hogy énekeljen.

„A nagyobbik lányom, Janka teljesen meg van őrülve a lovakért, de ahova csak lehet, eljárunk és ráülünk egy lóra…”– meséli a tehetség, akiről kiderült, hogy kint lesznek családjával a Nemzeti Vágtán is.

Miért is olyan fontos a beszéd?

A hangadás már a születéskor kezdődik, a felsírást a külvilág kellemetlen ingerei váltják ki. A beszédfejlődés egyik mérföldköve a belső nyelv kialakulása. Ennek segítségével ugyanis a gyermek belső élményvilágának egy része, saját tapasztalatai tudatossá, egyre inkább érthetővé válnak számára.

gxxnbdt63

A beszédfejlődés második szintje a receptív nyelv elsajátítása. A beszéd kialakulásának befejező mozzanata az expresszív nyelv, melynek során a gyermek immár képes a gondolatait szavakká formálni és ezeket egy új kommunikációs csatornán, beszéd útján kifejezni.

Itt az új dal is!

A másik nagy öröm Wolf Katiéknál a legújabb slágere. A dal igazi Európa hangzású és mindenképpen megállja a helyét a slágerlistákon is. „Ez a dal sem könnyű, de nagyon jó énekelni és énekelteti magát!”– tájékoztat, mosolyogva Kati.

Az ébresztő műsorban az énekesnő elárulta, hogy el van ájulva a X-faktor második szériájának sztár jelöltjeitől. „Mindig úgy örülök, hogy ezen az előválogatón nem én vagyok ott, de az élő show, jó rész volt!”– fejti ki a szőke démon.

Az X-Faktor egyik legnagyobb tehetsége Szenes Iván Művészeti díjat kapott, és a legújabb dala is hatalmas nagy sikerrel dübörög a rádiókban.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.