Videó – Radics Gigi teljes szívvel a nőkért harcol

Radics Gigit nagy megtiszteltetés érte, amikor egy olyan mozgalom egyik arcának választották, ami a gyengébbik nem minden tagját érinti. Gigi a Pirosban a Nőkért kampány egyik tagja, ami a hölgyek figyelmét igyekszik felhívni a szív- és érrendszeri betegségek jelentette kockázatokra.

A nők több, mint fele szenved szív- és érrendszeri problémáktól, melyek végül a halálukat okozzák. Ennek ellenére még mindig nagyon kevés figyelmet fordítanak a betegségek megelőzésére és kezelésére. A számok tudatában a Magyar Nemzeti Szívalapítvány Pirosban a Nőkért címmel indított kampányt, hogy felhívja a figyelmet a betegségek kockázati tényezőinek elkerülésére és az időben történő megelőzésre.

A kampány tagjainak olyan közéleti személyiségeket választottak, akik méltán képviselik a gyengébbik nemet a súlyos betegségek elleni küzdelemben. Köztük találjuk Oroszlán Szonját, Wolf Katit és Radics Gigit is, akik egy PAN hivatalos indulóját is elkészítették A Szív dala címmel. Az énekesnők a klipben stílszerűen piros ruhában, dívaként tündökölnek.

Gigi számára hatalmas megtiszteltetés, hogy részt vehet a kampányban, hiszen ő is csak most szembesült azzal a ténnyel, hogy a nők 57 %-a hal meg szív- és érrendszeri betegségekben. Az énekesnő azt is elárulta, hogy ő maga is érintett volt a problémában, 7 évesen ugyanis 70 kiló volt és a túlsúly miatt a magas vérnyomással küzdött. Gigi így saját tapasztalata alapján ajánlja minden nőnek, hogy figyeljen oda az egészséges életre, hiszen a rendszeres sport és a megfelelő táplálkozás megelőzheti a szívbetegséget.

További információk a kampányról: www.pirosbananokert.hu

Hallgasd meg Te is a Szív dalát!

Forrás: